گروه : سیاسی /

شناسه: 2948

03 آذر 1403 22:08

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب در نشست خبری:  جبهه مردمی کاندیدای نهایی خود را با تیمش معرفی می‌کند/ پنجشنبه؛ انتخاب اعضای شورای مرکزی در مجمع عمومی

مرضیه وحیددستجردی گفت: انتخاب شورای مرکزی یکی از دستورهای کار مجمع عمومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی است که روز پنجشنبه معرفی می‌شود.

به گزارش قابوس نامه به نقل از تسنیم، مرضیه وحید دستجردی عضو هیئت مؤسس و سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در نشست خبری خود که عصر امروز (سه‌شنبه 3 اسفند) در خبرگزاری مهر برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه(ع)، اظهار داشت: اولین مجمع عمومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی پنجشنبه پنجم اسفند در مجتمع شهر آفتاب برگزار می‌شود.

وی افزود: قبلاً 2 بار قصد برگزاری مجمع عمومی را داشتیم، اما تعداد سالن‌ها محدود بود و مورد برخی بی‌مهری‌ها قرار گرفتیم. این جمعیت از سراسر کشور و منتخب استان‌‌ها و اقشار هستند. در این نشست 3 هزار نفر به‌عنوان نماینده 25 قشر حضور خواهند داشت و 31 نفر به‌عنوان شورای مرکزی انتخاب می‌شوند.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: رأی‌گیری برای شورای مرکزی در نوبت صبح همایش و رأی‌گیری برای کاندیدای ریاست‌جمهوری در نوبت عصر است و برای اولین بار است که در تاریخ انتخابات، کار از پایین به بالا صورت می‌گیرد.

وحید دستجردی افزود: رأی‌گیری به‌صورت دستی انجام می‌شود و هر یک از این سه هزار نفر به 10 نفر رأی می‌دهند و رأی آنها به‌صورت الکترونیک شمارش می‌شود.

وی گفت: از این 10 نفر به 5 نفر و در نهایت به یک کاندیدای واحد خواهیم رسید. این مسئله در مجمع عمومی سوم متبلور می‌شود.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب ادامه داد: همه تشکل‌های ارزشی و مردمی که معتقد به اهداف جبهه مردمی، روحانیون، علما و شخصیت‌های برجسته و نمایندگان بودند، تاکنون اعلام حمایت کرده‌اند. اکثریت کاندیداها موافقت خود را با خط‌مشی جبهه اعلام کرده‌اند.

وحید دستجردی گفت: حمیدرضا حاجی‌بابایی به‌دلیل کاندیداتوری از هیئت مؤسس جبهه کناره‌گیری کرده و یک ماهی است که در جلسات هیئت مؤسس شرکت نمی‌کند. اولین هدف جبهه، ایجاد وحدت و اتحاد است و مسائل مبتلی‌به روز مثل انتخابات سال 96 است.

وی با بیان اینکه دوره‌های قبل کسانی که برای معرفی کاندیداها اقدام می‌کردند، خود کاندیدا بودند،گفت: بنای ما این است که اعضای شورای مرکزی جزو کاندیداها نباشند و به همین دلیل حاجی‌بابایی از هیئت مؤسس کنار رفت. ما با کاندیداتوری کسی مخالفت نداریم، چون نظر ما نظر مجمع عمومی است.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب افزود: یکی از مهمترین مسائل امروز ما مشکلات اقتصادی است و برنامه‌ای که جبهه اعلام می‌کند در اصل برنامه خود کاندیداست.

دستجردی گفت: ترکیب این جبهه را 30 درصد زنان و 40 درصد آقایان تشکیل می‌دهند و این جبهه کاندیدای خود را با تیمش معرفی می‌کند.

وی در پاسخ به این سؤال  که شورای مرکزی جبهه شامل چه‌کسانی می‌شود، توضیح داد: شاید منحصر به فرد باشد که هیئت مؤسس هم در روز پنجشنبه خود را برای ورود به شورای مرکزی در معرض رأی خواهد گذاشت. هر کسی بالاترین رأی را داشته باشد به راهبری جبهه خواهد پرداخت.

سخنگوی هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی درباره برنامه‌های جبهه برای بهبود شاخص‌های اقتصادی جبهه، گفت: جبهه دو هدف دارد؛ ابتدا اتحاد و وحدت و دوم اینکه در مسائل روز مثل انتخابات سال 96 کسانی که در جبهه هستند، تخصص‌های مختلف از جمله اقتصادی دارند.

وحید دستجردی با بیان اینکه مطالبات اصلی مردم به رفع رکود و اقتصاد مربوط می‌شود، گفت: باید جبهه برای آن برنامه داشته باشد که  البته این برنامه‌ها برای جبهه نیست، بلکه برای کسانی است که به جبهه پیوسته‌اند. امیدواریم در مجامع آینده بتوانیم این برنامه‌ها را مورد  بررسی قرار دهیم.

وی معتقد است: برای ایجاد شفافیت در مسائل مختلف باید به‌سمت الکترونیکی شدن امور پیش رویم، زمانی شعار دولت، ایجاد دولت الکترونیک بود، اما امروز سخنی از الکترونیکی شدن شنیده نمی‌شود. اگر در مسائل بانکی و اقتصادی بخواهیم شفاف شویم راهی جز الکترونیکی شدن نداریم.

سخنگوی هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در پاسخ به سؤالی درباره جذب علی لاریجانی رئیس مجلس به جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، گفت: این سؤال را از خودشان بپرسید. بنده نمی‌توانم بعضی اسرار را برملا کنم. اگر دوستان صلاح دانستند، خودشان اعلام می‌کنند.

وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اعلام کاندیداتوری حمید بقایی، گفت: کاندیداهایی که قرار است مورد رأی افراد مجمع باشند باید منتخب خود این 3 هزار نفر قرار گیرند، اما تا آخرین لحظه که بنده مطلع هستم، ایشان جزو این کاندیداها نبود.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی درباره چهره‌هایی که در ادامه راه با جبهه همراهی نمی‌کنند، گفت: ما نمی‌توانیم افراد را به‌زور همراه کنیم که با ما همکاری کنند. جز آقای جلیلی همه اعلام همکاری کردند که البته بسیار امید داریم که آقای جلیلی نیز همراه جبهه شود.

وی در پاسخ به این سؤال که سؤالات بسیاری درباره جبهه در فضای دانشگاه‌ها وجود دارد و به نظر می‌رسد که جبهه بین جوانان شناخته نشده، ادامه داد: اقشار جوان و دانشجویان جزو جبهه مردمی هستند. شما در جلسه مجمع خواهید دید که 40 درصد جوانان و 30 درصد زنان هستند که البته با گذشت زمان این همراهی و نزدیکی بیشتر می‌شود.

سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تأکید کرد: همه کسانی که به جبهه معتقد هستند و خط‌مشی آن را قبول دارند اعضای جبهه هستند و از وجود آنها استفاده می‌کنیم.

وحید دستجردی در پاسخ به سؤال دیگری که جبهه مردمی چه برنامه‌ای درباره رسیدگی به مشکلات و مسائل حوزه فرهنگ و هنر در نظر دارد، گفت: همان‌گونه که می‌دانید یکی از اعضای 9نفره هیئت رئیسه جبهه مردمی آقای طالب‌زاده هستند که از چهره‌های شاخص هنری، فرهنگی و اجتماعی کشور محسوب می‌شوند، در هیئت مؤسس آقای محمدی را داریم که به‌شدت چهره فرهنگی هستند و یک فرد رسانه‌ای به حساب می‌آیند.

وی ادامه داد: آقای رحیمیان را داریم که در حوزه فرهنگی و دینی فعال هستند که در واقع همه ما متن و پایه اصلی کارمان مسائل فرهنگی است و به‌‌دنبال وجه فرهنگی هر یک از ما در کسوت‌های مختلف پزشکی، ورزشی و ... کار می‌کنیم.

سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه "مسائل فرهنگی برای ما بسیار مهم است"، تصریح کرد: امروز با بسیاری از مشکلات فرهنگی در کشور مواجه هستیم که متأسفانه بسیاری از مشکلات از بنیادهای نادرست فرهنگی ناشی می‌شود که البته جنبه‌های اقتصادی هم در این مسائل بسیار دخیل هستند چرا که اقتصاد و فرهنگ هر دو پایه‌های اصلی آسیب‌های اجتماعی به حساب می‌آیند.

دستجردی به تشریح برنامه‌های فرهنگی جبهه پرداخت و گفت: برای فرهنگیان، اهالی هنر و رسانه و سایر دوستانی که در حوزه‌های هنری، فرهنگی و اجتماعی فعال هستند برنامه‌های متعددی ترتیب داده‌ایم و یکی از مهمترین کارها برای ما مسائل فرهنگی و هنری است و این با توجه به نفوذی است که این دو حوزه در جامعه دارند.

وی در پاسخ به سؤالی درباره برنامه جبهه در دوران پساانتخابات نیز گفت: هدف اصلی جبهه مردمی دو چیز است، یکی تشکیلات که به‌امید خدا تشکیلاتی پویا خواهد داشت و من این را به شما قول می‌دهم که فردای روزی که مجمع عمومی جبهه مردمی شورای مرکزی را انتخاب کردند هیئت مؤسس کنار خواهند رفت و ما امیدواریم که اعضای هیئت مؤسس عضو شورای مرکزی شوند و در آنجا رأی بیاورند.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب افزود: شورای مرکزی به‌مدت یک سال راهبری جبهه مردمی انجام خواهد داد و ان‌شاءالله این تشکیلات حفظ خواهد شد، چرا که ما نیاز به یک تشکیلات جدی و منسجم برای افراد ارزشی نیروهای مردمی و انقلابی در کشور داریم و این موضوع را من به شما قول می‌دهم، زیرا حرف مرد یکی است.

دستجردی با بیان اینکه برای اولین بار در کشور فردی که از طرف جبهه مردمی به‌عنوان کاندیدای ریاست‌جمهوری مطرح می‌شود با یک تیم خودش را معرفی می‌کند، ادامه داد: تیم مورد نظر هم باید از افرادی باشند که می‌توانند مشکلات موجود در کشور را شامل مشکلات معیشتی، فسادهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... حل و فصل کنند و آن تیم هم کنار کاندیدای مورد نظر برنامه خودش را اعلام می‌کند.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه وجوه تمایز جبهه مردمی با دیگر ائتلاف‌ها  و جبهه‌های سیاسی در کشور چه‌چیزهایی است، گفت: ما در محدوده نیروهای انقلابی و ارزشی کشور نیاز به یک وحدت داشتیم؛ همان‌طور که می‌‌دانید ما طی سال‌های گذشته در برخی از انتخابات‌های ریاست‌جمهوری دچار اختلافات و تفرقه‌های زیادی شدیم و واقعاً نیاز به یک تشکل که بتواند در کل کشور وحدت را میان نیروهای ارزشی و انقلابی ایجاد کند، داشتیم.

سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی افزود: اولین تفاوتی را که در این جبهه می‌توان لحاظ کرد، این است که اعضای هیئت مؤسس برای خودشان هیچ کیسه‌ای ندوخته‌اند. در روز پنجم اسفند اعضای هیئت مؤسس در معرض انتخاب قرار می‌گیرند که وارد شورای مرکزی می‌شوند و اعضای هیئت مؤسس خلاف جریانات سابق هیچ‌گونه ادعایی مبنی بر کاندیدا شدن برای انتخابات ریاست‌جمهوری ندارند.

دستجردی  تأکید کرد: هیچ درگیری و اختلافی را شما در این جبهه ملاحظه نمی‌کنید، چرا که ما سعی می‌کنیم چتر مهربانی، دوستی و همزبانی را در این جبهه بگشاییم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بارها شما اصحاب رسانه شاهد بودید که نسبت به جبهه مردمی برخی نامهربانی‌ها و حرف‌های نادرست زده شد، اما هیچ‌گاه از طرف هیئت مؤسس نسبت به پاسخگویی به این قبیل مسائل چیزی دال بر پاسخ دادن آنها نشنیده‌اید، چرا که مبنای ما بر دوستی و تعامل با یکدیگر بوده و حتی کسانی هم که مخالفتی می‌کردند، اعضای هیئت مؤسس سعی داشتند با آنها گفتگو کنند تا با تعامل مسائل خود را حل کنند.

انتهای پیام/

نویسنده :

نظرات
آرشیو