گروه : اجتماعی /

شناسه: 7305

03 آذر 1403 20:28

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج: مطالبه مردم برخورد با رسانه‌هایی است که تریبون اپوزیسیون شده‌اند

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گفت: مطالبه شبکه‌های اجتماعی برخورد با رسانه‌هایی است که در داخل تریبون اپوزیسیون شده‌‌اند و رئیس دستگاه قضا صراحتا اعلام کرد که باید اتفاق رخ دهد و ما منتظر انجام دستور رئیس قوه هستیم.

به گزارش قابوس نامه به نقل از راه دانا؛ گفتگوی ویژه خبری شامگاه شنبه اول مهر ماه به بررسی ابعاد مختلف حادثه کور تروریستی اهواز پرداخت.

این برنامه با حضور اقایان احمدی امیر ابادی فراهانی(عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی) ، مسلم معین(رئیس فضای مجازی بسیج) و زارعی(کارشناس مسائل سیاسی) برگزار شد.

در این برنامه مسلم معین رئیس سازمان فضای مجازی بسیج در گفت‌وگوی ویژه خبری شامگاه 31 شهریور با اشاره به حمله گروه تروریستی الاحواز به رژه نیروهای مسلح در استان خوزستان اظهار داشت: راهبرد ایجاد و تعمیق گسل‌های قومیتی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از دانشگاه بوستون آمریکا شروع شده است.

وی افزود: مقاله‌ای با عنوان "ایرانیان عرب و استفاده از شبکه‌های اجتماعی" در این دانشگاه منتشر شد و در حوادث چند ماهه اخیر مثل حوادث خرمشهر، شایعاتی که در خصوص زوار عراقی منتشر شد و حمله تروریستی روز گذشته این راهبرد کاملا دنبال شد.

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گفت: حادثه تروریستی که در اهواز اتفاق افتاد یک پیوست تروریستی رسانه‌ای داشت، ما در فضای رسانه‌ای شاهد حرکت حساب‌شده و هدفمند جریانات حاضر در شبکه‌های اجتماعی بودیم.

معین ادامه داد: برای مثال مشاور ولیعهد امارات در توییتی اعلام می‌کند که این حادثه تروریستی نیست چون حمله یک گروه نظامی به یک مراسم نظامی است یا شب قبل از این حادثه اعضای این گروهک تروریستی تهدید خود را در شبکه‌های اجتماعی کاملا علنی می‌کنند و این اتفاقات کاملا قابل رصد است.

وی تصریح کرد: معطوف کردن افکار عمومی به مشکلات داخلی کشور، بلد کردن مسائلی مثل اختلافات نیروهای مسلح، ربط دادن این حادثه به سفر آقای روحانی به نیویورک و دست گذاشتن روی مولفه‌های قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان از یک برنامه‌ریزی مشخص است که من نام آن را پیوست تروریستی رسانه‌ای این اتفاق می‌گذارم.

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج عنوان کرد: راهبرد رسانه‌های ضد انقلاب و بیرونی در این حوادث مشخص است اما نکته‌ای که باید به آن توجه شود این است که چرا برخی رسانه‌های داخلی که از بیت المال هم ارتزاق می‌کنند خیلی آزادانه بتوانند خط خبری را دنبال کنند به تشویش اذهان عمومی و مخاطره انداختن امنیت ملی دامن بزند.

معین افزود: برای مثال امروز در یکی از رسانه‌های کشور کاریکاتوری منتشر شد که برای رسانه‌های ضد انقلاب خوراک خبری فراهم کرد یا در مسئله زائران عراقی هم همین مسائل مطرح بود و این از دو حالت خارج نیست یا ناآگاهانه است و یا کاملا آگاهانه و عامدانه.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص هشتگ‌های داغ فضای مجازی اظهار داشت: هشتگ "اهواز تسلیت" از هشتگ‌هایی بود که پس از این حادثه در توییتر داغ شد؛ هشتگ "اهواز" هم با توجه به اینکه خط مشترک خبری بود تبدیل به یکی از ترندهای شبکه‌های اجتماعی شد.

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج ادامه داد: تصاویر کمک‌رسانی و امداد نیروهای سپاه و ارتش به مردم که سعی می‌کردند زنان و کودکان را از این مهلکه خارج کنند مورد استقبال کاربران فارسی زبان شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت و صف اهدای خون مردم اهواز برای کمک به مجروحین به خوبی دیده شد.

معین اظهار داشت: هشتگ "محمد طه" کودک 5 ساله‌ای که در این حادثه تروریستی جان خود را از دست داد هم از هشتگ‌های داغی بود که کاربران شبکه‌های اجتماعی از آن استفاده کردند و نکته‌ای که بسیار مورد توجه قرار گرفت عدم واکنش مقامات اروپایی بود.

وی ادامه داد: از بین کشورهای اروپایی فقط اتریش و انگلستان آن هم در حد سفیر به این حادثه واکنش نشان دادند در حالی که در حوادث تروریستی مشابهی که در اروپا اتفاق می‌افتاد، هم کاربران و هم مقامات جمهوری اسلامی به موضوع واکنش نشان می‌دهیم اما این اتفاق متقابلا صورت نگرفت.

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گفت: پذیرش مسئولیت این حمله تروریستی توسط داعش یک گاف رسانه‌ای بود؛ این اقدام نشان داد که خواستگاه گروهک تروریستی که در ابتدا مسئولیت این اقدام را برعهده گرفته بود و ادعای حمایت از مردم عرب‌زبان را دارد با داعش یکی است.

معین افزود: هجمه رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی به این گروهک بسیار بالا رفت و در واقع داعش خود را خرج این گروهک تروریستی کرد و یک گاف رسانه‌ای دیگر هم دادند این بود که اعلام شد رئیس جمهوری پس از این اتفاق مراسم را ترک کرد در حالی که اصلا رئیس جمهوری در آن مراسم حضور نداشتند.

وی عنوان کرد: خط مشترک رسانه‌های خارجی مثل بی‌بی‌سی و العربیه زدودن واژه تروریست از پیشانی این گروهک تروریستی بود و این واژه را به کار نبردن و برخی رسانه‌ها از این اقدام با عنوان جنبش ملی و مدنی یاد کردند.

رئیس سازمان فضای مجازی بسیج تصریح کرد: بی‌بی‌سی، رویترز و حتی شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال با سخنگوی گروهک تروریستی الاحواز گفت‌وگو کردند و تریبون رسمی اعلام این جنایت شدند؛ این اتفاقی بی‌سابقه است که فضای رسانه‌ای دنیا در حال رخ دادن است.

معین با اشاره به سابقه شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال اظهار داشت: رئیس این تلویزیون رئیس سابق بی‌بی‌سی فارسی است و بودجه این تلویزیون توسط عربستان سعودی تامین می‌شود و این پیوند رسانه‌های لندن‌نشین و دلارهای سعودی را کاملا نمایان کرد.

وی در پایان گفت: مطالبه شبکه‌های اجتماعی برخورد با رسانه‌هایی است که در داخل تریبون اپوزیسیون شده‌‌اند و رئیس دستگاه قضا صراحتا اعلام کرد که باید اتفاق رخ دهد و ما منتظر انجام دستور رئیس قوه هستیم.

نویسنده :

نظرات
آرشیو