شناسه: 9073

03 اردیبهشت 1404 21:22

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

نویسنده کتاب۱۳۲۲روز اسارت محمدعلی حبیب اللهی آزاده سرافراز گنبدی،بعدازعمری مجاهدت به یاران شهیدش پیوست

محمدعلی حبیب اللهی آزاده سرافراز گنبدی بعد از عمری مجاهدت به یاران شهیدش پیوست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قابوس نامه حبیب اللهی در ابتدای انقلاب با شروع غائله گنبد به جنگ با چریک های فدایی خلق که می خواستند از مظلومیت مردم ترکمن صحرا سواستفاده کنند ، برخاست و مجاهدانه برای استقرار و‌تثبیت جمهوری اسلامی تلاش کرد و جانباز انقلاب شد.

وی سپس با شروع جنگ تحمیلی به جبهه شتافت و بعد از ماهها حضور در جبهه در اسفندماه ۶۵ در حالیکه به سختی مجروح شده بود به اسارات رژیم بعثی در آمد و چهار سال در زندانهای این رژیم ماند.

محمد علی حبیب اللهی در تاریخ ۱۱ اسفند ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی شلمچه در حالت جانبازی به اسارت دشمن بعثی در آمد . وی که از جانبازان جنگ گنبد کاووس در روزهای آغازین انقلاب اسلامی نیز می باشد مدت ۴ سال را در زندان های عراق ، اسیر بعثی ها بوده است . کتاب ” ۱۳۲۲ روز اسارت ” شرح اسارت و خاطرات این آزاده سرافراز می باشد .

انتهای پیام/

نویسنده :

نظرات
آرشیو