به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قابوس نامه به نقل از خبرگزاری ایسنا، در ادامه برنامههای تبلیغاتی کاندیداهای چهاردهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در برنامه تلویزیونی «بدون تعارف» از شبکه دو اظهار کرد: جامعه مقداری دچار احساس سردی و رخوت شده است. هرکس میتواند شور و نشاطی به انتخابات بدهد در این زمینه وظیفه دارد و مهمتر این است که بتواند تحول ایجاد کند.
این کاندید انتخابات ریاست جمهوری افزود: هیچکس به خودش نمره ۲۰ نمیدهد. من هرگز به خودم نمره بالا نمیدادم چون انتظارم از خودم زیاد بوده و هم مردم از من انتظاری بیشتری داشتند. اکنون نیز واقعیت این است که مردم ناراضی هستند. باید کاری کنیم که رضایت مردم جلب شود. همه ما در ایجاد نارضایتی شریک هستیم و نمیتوانیم خودمان را تبرئه کنیم اما باید تلاش کنیم جبران کنیم.
علیرضا زاکانی در برنامه گفتوگوی ویژه شبکه خبر، با بیان این که «از پهلوانان یاد گرفتم به قول و مرامم وفادار باشم» خود را نسبت به سایر نامزدها اصلح دانست و در عین حال بیان کرد: تا آخر محکم میایستم اما اقتضای نهایی کار اقتضایی است که به نفع کشور و انقلاب است.
وی تاکید کرد: کارنامهام طی ۴۵ سال گذشته روشن است. به هیچ وجه از گذشتهام فرار نمیکنم، کاری که برخی نامزدها میکنند. خودم را نسبت به سایر نامزدها اصلح میدانم.
مسعود پزشکیان در گردهمایی انتخاباتی ستاد استان تهران خود که در سالن شهید افراسیابی ورزشگاه شهید شیرودی تهران برگزار شد، با بیان اینکه امروز در جامعه تبعیض و بی عدالتی است و تا زمانی که این تبعیض و بی عدالتی در جامعه جود داشته باشد، سرمایه اجتماعی نخواهیم داشت، افزود: ما از جوانانمان پشتیبانی خواهیم کرد و باید برای آنها آینده روشن بسازیم. ما باید سد تحریم را بشکنیم و کاسبان تحریم و کسانی را که از این تحریمها هزاران میلیارد پول درآمد دارند ولی کسی از آنها خبر ندارد، ناامید کنیم؛ ما با پشتیبانی مردم در مقابل اینها خواهیم ایستاد.
محمدباقر قالیباف در دیدار با بزرگان اهل سنت کردستان، کرمانشاه، گلستان، سیستان و بلوچستان در مجتمع سرچشمه گفت: اقوام ایران، مذاهب مختلف، اقلیت های دینی تاروپود سرزمین عزیزمان ایران هستند که وجود یکایک ما در کنار هم، این رنگین کمان اقوام، مذاهب و اقلیت های دینی ما را مستحکم و زیبا کرده و فرصتهای بزرگ داده است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: همین نگاه را به اقوام و مذاهب دارم؛ برای انتخاب یک مدیر در سطوح مختلف، ملاک شایسته گزینی است نه اینکه این فرد از کدام قوم و مذهب باشد؛ مهم آن است که آن فرد قویتر برای آن مسئولیت باشد؛ این موضوع را می توانید در کارنامهام در پلیس و شهرداری تهران ببینید.
انتهاب پیام/