به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قابوس نامه ، مهدی دهرویه در جلسه حجاب و عفاف بر لزوم توجه به بومیسازی در اجرای برنامهها و سیاستهای فرهنگی حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: باید شرایط بومی و محلی را شناسایی کرده بر اساس آن تصمیمگیری کنیم.
وی به مشکلاتی مانند عدم نظارت کافی بر اجرای برنامهها، ضعف در حوزه عفاف و حجاب، و تأثیرات منفی فضای مجازی اشاره کرد و به مقایسه وضعیت عفاف و حجاب گنبدکاووس با دیگر شهرها پرداخت.
همچنین به نقش معلمان و مدیران در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، و ضرورت همکاری با انجمنهای اولیا و مربیان پرداخت و افزود: باید از ظرفیتهای موجود برای تقویت فرهنگ اسلامی استفاده کرد و به جای گزارشدهی صرف، به دنبال اثرگذاری واقعی بود.
ایشان به مشکلات ناشی از فضای مجازی و عدم نظارت بر آن اشاره کرد و گفت اگر نظارت نباشد این فضا به ترویج فساد میانجامد او از مسئولان به ویژه فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست که در این زمینه اقداماتی جدی انجام دهد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس با بررسی مشکلات اجتماعی و فرهنگی در زمینه عفاف و حجاب بر لزوم اقدام جدی در این حوزه تأکید کرد .
سید علی حسینی افزود: تعارفات باید کنار گذاشته شود و اگر جامعه به این مسائل توجه نکند، عواقب آن متوجه خانوادهها خواهد شد.
ایشان به تاریخ کشورهای اروپایی اشاره میکند که ۲۰۰ سال پیش مشابه این مسیر را طی کردهاند و اکنون به نتایج منفی آن دچار شدهاند.
همچنین به اهمیت نقش خانوادهها و مسئولیتهای فرهنگی در این زمینه اشاره میکند و بر لزوم وحدت و همبستگی در مقابله با تهدیدات فرهنگی تأکید کرد.
وی به تشریح اقدامات انجام شده در حوزه حجاب و عفاف در سطح سپاه و بسیج و مراحل برنامهریزی و اجرای این اقدامات پرداخت از جمله فعالیتها میتوان به فضاسازی محیطی، نشستهای تبیینی، برگزاری همایشها و نمایشگاهها، تولید محتواهای فرهنگی و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ اشاره کرد و خواستار برنامهریزی بیشتر و حضور میدانی مسئولین برای بهبود وضعیت موجود حجاب و عفاف شد.