به گزارش قابوس نامه، حاجی قربان شیری قابوس در جلسه شورای آموزش و پروش شهرستان گنبدکاووس با اعلام این مطلب تصریح کرد: این میزان جذب در سه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال است.
وی افزود: مجموع سواد دوره های مختلف در 444 کلاس درس سازماندهی شده اند و اتباع خارجی ساکن در گنبد نیز از این کلاس ها بهر می برند و طبق آماد 150 تبعه افغانی ئر 12 کلاس در حال تحصیل هستند.
شیری قابوس به ثبت نام از بیسوادان جامعه عشایر نیز اشاره کرد و گفت: 323 نفر از زنان عشایر در هرسه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال، شرکت دارند همچنین در اداه زندان نیز 89 بیسواد شناسایی شده و و درخواست ایجاد مرکز یادگیری در زندان ارسال شده است.
درخواست همکاری نهادها در شناسایی بی سوادان
رئیس نهضت سواد آموزی شناسایی بیسوادان را یکی از مشکلات این اداره خواند و افزود ما توانسته ایم طی این چند سال نرخ 25 درصدی بیسوادی را به 5 درصد برسانیم اما مقاومت این 5 درصد باعث شده نتوانیم بیسوادی را ریشه کن کنیم که برای حل این مشکل نیاز است ارگانها و نهادهای دیگر همچون خانه های بهداشت همکاری لازم را داشته باشند.
ریشه کنی بیسوادی اولویتی دیگر در گفته های فرماندار
فرماندار ویزه گنبد نیز در این جلسه پیرو سخنان رئیس نهضت سواد آموزی، ریشه کنی بیسوادی را نیز اولویت شهرستان و از تکالیف شرعی و قانونی مسئولان خواند.
مدیرآموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس نیز با اشره به دستور جلسه شورای آموزش و پرورش به عدم وجود اعتبار لازم در سطح مدارس اشاره کرد و گفت: برای استمرار رسالت فرهنگی و ارتقاء آموزشی، نیاز است آموزش و پرورش طرح های درآمد زایی در راستای فعالیت های فرهنگی انجام دهد.
فرج الله رزاقی با اشاره به ضرورت حفظ جایگاه و شان آموزشی ، تجاری سازی بخشی از فضاهای مازاد آموزشی را به عنوان طرحی در این راستا عنوان کرد که با پشنهاد فرماندار ویژه گنبد قرار بر مطالعه بیشتر برای جلوگیری از بروز هر گونه آسیب به جایگاه آموزشی شد.
انتهای پیام/