شماره : 2987
تاریخ : 1395-12-06 18:34
گیاهی با طعم گس برای پاکسازی کبد و کیسه صفرا <p style="text-align: justify;">گیاهی با طعم گس که حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، کبد و کیسه صفرا را پاک&zwnj;سازی می&zwnj;کند.</p>

به گزارش قابوس نامه؛ عرق کاسنی از گل و ریشه گیاه کاسنی بدست می‌آید و دارای خواص درمانی شگفت‌انگیزی است.
گفتنی است، از این نوشیدنی دارویی یونانیان و مصریان باستان برای درمان بیماری‌ها و مشکلات کبدی و نیز تصفیه خون استفاده می‌کردند و یکی از داروهای اصلی برای درمان بیماری‌ها در آن زمان بوده است.
از جمله خواص کاسنی می‌توان کمک به روان‌سازی دستگاه گوارش اشاره کرد، همچنین این گیاه می‌تواند در هضم و دفع چربی‌ها نقش کمکی برای کیسه صفرا داشته باشد به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند برای داشتن کبد و کیسه صفرای سالم مصرف عرق کاسنی در رژیم غذایی افراد قرار بگیرد.
کاسنی حاوی فیبر فراوان و نوعی ترکیب به نام اینولین است که می‌تواند به عملکرد بهتر دستگاه گوارش به ویژه روده‌ها کمک کند و با افزایش مدفوع و دفع مواد سمی بدن به شکل طبیعی عمل سم زدایی را انجام دهد.
کاسنی همچنین حاوی مقادیر بالایی از انواع آنتی اکسیدان‌ها است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از بروز انواع بیماری‌های قلبی- عروقی و نیز درخشان شدن پوست و از بین رفتن آکنه می‌شود.
این نوشیدنی معطر که طعم گسی دارد و می‌توان آن را با عرق شاتره ترکیب و به صورت یک نوشیدنی درمانی و سم زدا استفاده کرد، از آنجا که کاسنی طبع سرد و خشک دارد، قادر به از بین بردن میکرو ارگانیسم‌های مضر برای سلامت بدن، قلب و کبد است.
با وجود تمامی خواص درمانی کارشناسان توصیه می‌کنند افراد بویژه در صورت داشتن بیماری‌های زمینه‌ای از مصرف داروهای گیاهی خودداری کنند و تنها در صورت صلاحدید پزشک و در دوزهای مشخص و اطمینان از عدم ایجاد تداخل دارویی از عرقیجات گیاهی استفاده کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران