به گزارش قابوس نامه، حسین فدایی یکی از شهروندان گنبدی است که در اوقات فراغت خود به باغبانی در حیاط خانه اش می پردازد و حاصل این اوقات درختانی چون آلو، هلو، و انگور است که نه تنها به زیبایی آراسته شده است بلکه محصولات فراوانی هم دارد.
فدایی فرهنگی است و نگاه تربیتی او زمانی که می گوید"ساعت ها با درختان و گلهایم حرف میزنم و معتقدم آنها حرف های من را می شنوند و انرژی می گیرند" را می توان در پرورش درختان و بوته های خیار و چینش گلدان هایش دید.
شاخه های پر بار انگور بر روی دیوار حیاط که باهدایت بر روی میله های آهنی که این فرهنگی خوش ذوق بر روی دیوار تعبیه کرده است در کنار جلوه ای از سرسبزی که به حیاط داده است،حصاری برای جلوگیری از دید آپارتمان هایی است که بی ارتباط با معماری اصیل ایرانی اسلامی در همسایگیشان قد علم کرده اند.
هرچند در تصاویری که گرفتم نیز میوه های زیادی روی درختان است اما به گفته فدایی تنها بخشی از میوه ها باقیمانده است و ادامه می دهد: خدارو شکر میوۀ این درختان به قدری زیاد است که نه تنها خودمان از آن استفاده می کنیم بلکه دوستان و آشنایان زیادی نیز از آن بهره می برند.
او به فضای کوچکی که درخت آلو در آن کاشته شده اشاره می کند و می گوید: اگر بخواهیم با کمترین امکانات و فضای کوچک هم می توانیم آنچه را که دوست داریم انجام دهیم، خودتان ببینید این درخت تنها در فضای خالی یک موزائیک کاشته شده است!
در طرف دیگر حیاط خانۀ این فرهنگی خوش ذوق باغچۀ کوچک دیگری است که در آن بوته های خیار و سبزیجات کاشته شده و حوض کوچک آبی رنگ کنار باغچه ترکیبی زیبایی در کنار سرسبزی باغچه ساخته است.
ذوق ایجاد چنین فضای زیبا و دلنشین را کاملا می توان در چهرۀ حسین فدایی دید و با مهربانی در حین تعریف کردن از باغ کوچک خانگی خود شروع به جمع کردن میوه از درختان برای ما کرده و پس از چند دقیقه گفتگو با او، هنگام خداحافظی با هدیۀ گلدانی از گل های خود ما را بدرقه می کند.
گزارش از راحله شاددل
انتهای پیام/