به گزارش قابوس نامه، مدیرعامل موسسه مهر آفرینان جوان به عنوان مجری این طرح در جمع خبرنگاران گفت: چهار طرح آموزشی، مهارتی و خدماتی شامل آموزشگاه فنی و حرفه ای کارآفرینان جوان، کارگاه خیاطی، سالن کنفرانس و مهمانسرا می باشد.
سیدمحمد حسینی با اذعان به این موضوع که در عموم موسسات تنها تا مرحله ترک اعتیاد اقدامات درمانی و مشاوره ای انجام می شود توجه به اشتغال و مهارت آموزی بهبودیافتگان را امری ضروری خواند و گفت: در راستای ایجاد اشتغال و حرفه آموزی این موسسه اقدام به راه اندازی کارگاه آموزشی فنی و حرفه ای و مهارت آموزی بهبود یافتگان کرده است.
وی افزود: این کلاس های آموزشی که علاوه بر بهبودیافتگان خانوادۀ آنها و زنان در معرض آسیب نیز می توانند در آنها شرکت کنند شامل آموزش خیاطی، مددیاری و تعدادی از رشته های مرتبط با ساختمان از جمله برق، نازک کاری، سفت کاری و جوشکاری است.
حسینی با اشاره به این موضوع که در حال حاضر 2 نفر در کارگاه خیاطی مشغول به کار هستند گفت: در بخش درمانی این موسسه که در فاز اول به بهره برداری رسیده است 8 نفر مشغول کار هستند و در فاز دوم نیز در صورت حمایت و پرداخت تسهیلات ظرفیت ایجاد اشتغال مستقیم برای 10 نفر و اشتغال غیر مستقیم برای 30 نفر در قالب مشاغل خانگی وجود دارد.
وی با طرح اشتغال بهبودیافتگان به عنوان یک دغدغه مهم اذعان کرد: رایزنی هایی با انجمن صنفی انبوه سازان انجام شده است تا با معرفی و ضمانت موسسه تعدادی از بهبودیافتگان در طرح های ساختمانی به کار گرفته شوند.
حسینی اضافه کرد:در فاز اول این پروژه نیز بخش درمانی با ظرفیت نگهداری 60 نفر به بهره برداری رسیده که در مجموع 20میلیارد ریال بدون حمایت مالی و دریافت تسهیلات دولتی هزینه شده است.
انتهای پیام/