به گزارش قابوس نامه به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ماهها کشمکش بر سر بستن تلگرام، موضوعی بود که بارها رسانه ها را به خود مشغول کرده بود. دولت نیز در محذوریت وعده های انتخاباتی گیر کرده و از باب پوپولیست هم شده چشم بر همه وقایع ضد امنیتی ایجاد شده توسط همین شبکههای اجتماعی در این ماههای اخیر بسته و صرفاً مخالفت علنی خود را با بسته شدن تلگرام اعلام کرده بود. این در حالی بود که بسیاری از دغدغه مندان، ظرفیت تلگرام را از هر لحاظ یک تهدید بزرگ برای ملت ایران مطرح میکردند و از این باب که اولاً تمام اطلاعات تبادلی در این فضا در سرورهای تعبیه شده در خارج از کشور که بخشی از آن به اذعان بسیاری از کارشناسان در آمریکا می باشد، ذخیره و از آن به عنوان اطلاعات دست اول در بسیاری از سرویسهای جاسوسی و اطلاعاتی مبارز علیه جمهوری اسلامی و ملت آن، جهت مهندسی افکار عمومی برای پیشبرد نقشه براندازی به کارگیری میشود و در ثانی فتنه عمیق و جانکاهی چون حوادث سال ۸۸ با آن محدودیت و نهادینه نشدن استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی توانست یک فضای مهیج و البته بسیار مخرب و گاهاً غیرقابل کنترل را جهت ایجاد التهاب اجتماعی درست کند و حضورِ عناصر فتنه گر را برای آشوب آفرینی تسهیل بخشد.
امروز اما فضا بسیار تغییر کرده است. زمانی که با یک فراخوان تلگرامی برای مراسم تشییع پیکر یک خواننده، جمعیت بسیار وسیعی که حتی برخی از حاضرین این خوانده را نمیشناختند را اجماع کرد و حتی قرارهایی برای حضور در پارک ها و... انجام میشد، شاخک های تیزاندیشان این عرصه را هوشیار کرد که این یک پایلوتی است برای بهره برداری جهت آینده ای که امروز آن را به چشم درکف خیابان دیدیم.
به هر حال نباید فراموش کرد که مردم حق اعتراض به وضعیت معیشتی خود دارند و این مسالهای است که نه امسال شاید بسیاری از سالها، آن را تجربه کرده ایم و نه ایران بلکه در بسیاری از کشورها هم وجود دارد و شاید به علت افت بیشتر شاخصه های رفاه در زندگی مردم و همچنین سرمایه های بر باد رفته آنها در موسسات مالی اعتباری از سوی دیگر، امسال بسامد آن را بیش از پیش نظارهگر بودیم ولی نکته ای که حائز اهمیت است، فرصتی است که برای موج سواری به دست بیگانگان و ضد انقلاب افتاد و این فرصت از هیچ طرقی مهیا نمیشد مگر از طریق همین شبکه های اجتماعی که دیرزمانیست با دروغ های کلان ماهیت جمهوری اسلامی و ارکان آن را زیر سوال برده و البته در قبال آن مسوولین امر، گوشهای خود را به نشنیدن و چشم های خود را به ندیدن زده اند تا کسی آنها را به تخلف در آزادی آفرینی متهم نکند.
دود فتنه ۸۸ به چشم همین ملت رفت و اگر اوضاع اقتصادی نابسامان شد و دشمن جریح تر و وقیح تر وارد میدان شد و تحریم های کمرشکن وضع کرد و بهانه های مختلف را پس از سال ۸۸ به کار گرفت تا اقتصاد را فشل کند همه از آثار همین آشوب ها و فتنه هایی بود که ایجاد شد و به حمدالله سربزنگاه مهار گردید.
حال موضوع این است که آقایان دولتی بدانند که کارد به اسخوان رسیده و همین شبکه های اجتماعی ضدانقلاب گریبان دولت را گرفته و درصدد ایجاد تحرک مخرب نه مسالمت آمیز اجتماعی علیه دولت هستند و این البته دودش در چشم همگان از جمله ملت شریف ایران میرود و دولت انگار پس از ماهها تازه بیدار شده و کارکرد شبکه اجتماعی ای نظیر تلگرام را درک کرده است و متاسفانه پس از رویت صدها دلیل مبرهن از کارشکنی های ضدانقلاب در فضای تلگرام و بی تفاوتی تلگرام به این موارد، تنها صدایی که ابتدا از دولت بلند شد، تلاشی بود که برای بستن یک کانال ضدانقلاب صورت پذیرفت. همین همت جای تقدیر دارد ولی بستن یک کانال تلگرامی آشوب طلب، کاری از پیش نمی برد که امثال آن در این فضا هم وجود دارد و هم رشدی قارچ گونه را از خود نشان می دهد و اینکه تنها متمرکز بر یک کانال شویم، ملت را فریب داده ایم و نباید با بستن یک کانال که در عرض 2 دقیقه کانال های جایگزینش سر بلند کرده و با قوت به کار خود ادامه می دهند را مبنای تطهیر تلگرام قرار دهیم.
از شب گذشته البته محدودیتی موقتی در استفاده از این شبکه های اجتماعی اعمال شده (هرچند با یک فیلترشکن هم می شود ورود پیدا کرد) و شاید دل بسیاری از مردم را هم شاد کرده است و مردم میدانند که اگر این شبکه باز باشد، این امنیت است که از آنها سلب خواهد شد و چون عملاً این را حس کرده اند، دیگر لازم نیست از سوی دولت توجیهی ارایه شود بلکه همت بر آن شود تا به جای پافشاری کورکورانه بر وعده های انتخاباتی نچندان مهم(که البته وعده های انتخاباتی مهم در عرصه اقتصاد فراموش شده است)، مصادیق ضد امنیت ملی را هم در فضای مجازی بشناسند و آن را در نطفه خفه کنند.
مخلص کلام اینکه ده ها شبکه اجتماعی دیگر در کشور وجود دارد که دست بیگانگان و لندن نشینان بی غم ضد انقلاب و سرویس های اطلاعاتی و جاسوسی برای تحریک و تطمیع اجتماعی و سرقت اطلاعات کاربران کوتاه است و سلامت و امید است که در اجتماع پراکنده خواهد شد و دولت باید همت به خرج دهد و حمایت وافر خود را متمرکز بر توسعه پیام رسانهایی نظیر سروش ، سلام و ... کند.
انتهای پیام/