به گزارش قابوس نامه به نقل از تسنیم کریم رسولی در حاشیه کارگاه آموزشی اطظلاحات بین المللی برای جوانان کارآفرین گلستان اظهار داشت: با توجه به اینکه گمرک اعم از هوایی، آبی و زمینی در مرز کشورها واقع شده، بیشک تحریمها و هجمههای اقتصادی نخست بر گمرک و فعالیتهای گمرکی تاثیرگذار خواهد بود.
معاون دفتر مطالعات تحقیقات و پژوهشی گمرک ایران افزود: در تدابیر اجرایی گمرک کشور، در تلاش هستیم تا بخشی از گمرک که شامل بازرگانان و واردکنندگان و تولیدکنندگان هستند حداقل صدمه را از این تحریمها و هجمه اقتصادی ببینند.
وی درباره فعالیتهای دفتر تحقیقات مطالعات و پژوهشی گمرک کشور ادامه داد: این دفتر تقویم آموزشی دارد که هر ساله برنامههای آموزشی خود را در سطح منطقهای، بینالملل و داخلی گمرکات استانها تدوین کرده و در طول سال برگزار میکند.
رسولی بیان داشت: در بخش آموزشهای بینالمللی، هر ساله با همکاری جایکا، در طول سال 2 تا 3 دوره آموزشی برای کشورهای خاورمیانه مانند افغانستان، ترکمنستان، کردستان عراق به مدت 4 هفته به صورت تخصصی در تهران برگزار میشود.
معاون دفتر مطالعات تحقیقات و پژوهش گمرک ایران گفت: کشور ایران از لحاظ گمرک به 7 منطقه و قطب کشور تقسیم کرده و در طول سال برای هر منطقه و یا قطب 10 دوره آموزشی در زمینه ایکس ریل، موادمخدر و غیره برگزار میشود که در مجموع سالانه 70 دوره منطقهای برگزار خواهد شد.
وی ابراز کرد: علاوه بر این دورهها، گمرکات سراسر استانها نیز دورههای آموزشی برای کارکنان خود به صورت داخلی در طول سال برگزار میکنند، ضمن اینکه حدود 15 کارگاه آموزشی، سمینار و همایش برای 7 منطقه تقسیمبندی شده و همایش 30 استان در تهران برگزار خواهد شد.
رسولی یادآور شد: با برنامههای تشویقی مادی و معنوی برای همه پرسنل گمرک سراسر کشور در راستای ارتقاء تحصیلات خود، دفتر مطالعات تحقیقات و پژوهش گمرک کشور توانسته است از 8 هزار پرسنل در حال فعالیت در گمرک، یکهزار نفر را در چارچوب بخشنامههای ابلاغی به ارتقاء تحصیلات تا دوره فوق لیسانس و دکتری تشویق کند.
وی در حوزه پژوهشی اظهار داشت: در چارچوب پژوهشهای ملی قراردادهایی با دانشگاههای کشور در راستای فعالیتهای پژوهشی به صورت فراخوان انجام میشود و در شورای ملی آموزشی پژوهشی گمرک کشور یک نفر به عنوان مجری انتخاب و برنامههای پژوهشی را در طول سال اجرا خواهد کرد.
انتهای پیام/