شماره : 9516
تاریخ : 1400-07-15 12:24
امام رضا (رض) محور اتحاد و یکپارچگی مردم منطقه است/نظر علمای اهل سنت در باره امام رضا <p style="text-align: justify;">امام جمعه کهنه جلگه مانه و سملقان گفت: اهل سنت همانطور كه به اصحاب رسول اكرم(ص) ارادت خاصی دارند به اهل بیت(رضی الله عنه) آن حضرت نیز ارادت دارند. در كتب روایی و حدیثی اهل سنت نام اكثر ائمه اهل بیت به وضوح به چشم می خورد و از روایات آن بزرگواران استفاده می شود.</p>

t77
 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قابوس نامه،  محمد آخوند خادمی، برادران اهل سنت به امام رضا(رضی الله عنه) این فرزند رسول خدا(ص) و عزیز و نور چشم خاندان پیامبر اسلام محبت و ارادت قلبی دارند، وجود مبارک و پر خیر و برکت امام رضا (رضی الله عنه) محور اتحاد و یکپارچگی برادران تشیع و اهل سنت است که این خود نشان از ارادت خاص برادران اهل سنت به اهل بیت(رضی الله عنه) و پیامبر اکرم(ص) است.

وی افزود: از سوی دیگر، ترکمنها در نامگذاری کودکان و نوزادان علاقه فراوانی به استفاده از نام مبارک " رضا " دارند و تاکنون نوزادان زیادی در بین ترکمنها به این اسم نامگذاری شده اند. ترکمن ها از هر فرصتی برای سفر به مشهد مقدس برای زیارت امام رضا (رضی الله عنه) سفر می کنند که این امر نشان دهنده علاقه وافر برادران اهل سنت به این امام بزرگوار است.

محمد آخوند خادمی خاطر نشان کرد: یک نکته را نباید فراموش کنیم که این جهاد است و به قول رهبر گرانقدر انقلاب اسلامی که فرموده اند: زیارت رفتن شیعه و سنی به قبور اهل بیت (رضی الله عنه)، جهاد بزرگی است. کشورهای غربی در این تصور هستند که فقط شیعیان به زیارت می روند، در حالی که اهل سنت هم اهل بیت پیامبر را قبول دارند و از زیارت آنان غافل نمی شوند.

این عالم اهل سنت تصریح کرد: ما امام رضا(رضی الله عنه) را در هنگام زیارت نمودن وسیله قرار می دهیم و می گوییم که خداوندا به حرمت پاره تن رسول الله و امام رضا(رضی الله عنه) از گناهان ما بگذر. باید از این بزرگان ما عبرت بگیریم و این وسیله و این عبرت ما بر ما واجب می کند که نه تنها هر ساله و بلکه باید هر ماه به زیارت امام رضا (رضی الله عنه) برویم.

t78

عشق و احترام امام رضا (رض) در دل مردم اهل‌سنت جای دارد

 مسئول کانون خادمیاری امام رضا در مسجد جامع ابوحنیفه اهل سنت بجنورد گفت: اهل‌بیت(رضی الله عنه) از جایگاه معنوی ویژه‌ای برخوردارند. عشق و احترام امام رضا(رضی الله عنه) مانند دیگر ائمه بزرگوار در دل مردم اهل‌سنت جای داشته است.

  امان دردی آخوند یزدانی افزود: تكريم، توسل و محبت اهل بيت (رضی الله عنه) از جمله اصول توصيه شده از سوي پيشوايان اهل سنت است و در بين پيروان اهل سنت، اهل بیت حضرت رسول اکرم (ص) جايگاه ويژه دارد.

وی ادامه داد: اولياي خدا شفيع ما هستند و زيارت آنها در دين ما مورد تأكيد قرار گرفته و رهبران ما به زيارت آنها توصيه كرده اند زيرا آثار اين زيارت بر جامعه و اتحاد مذاهب و گروه هاي قومي و مذهبي بسيار تأثير دارد. اهل سنت خراسان شمالی احترام ويژه اي براي اهل بيت عصمت و طهارت (رضی الله عنه) قائل هستند و به همين سبب براي عرض ادب خدمت نوه بزرگوار پيامبر مكرم اسلام (ص) هر ساله در اين ايام شهادت امام رضا و رسول اکرم (ص) به مشهد و زيارت بارگاه حضرت امام رضا (ع) مشرف می شوند.

امان دردی آخوند یزدانی تصضریح کرد: تمسك به قرآن و ائمه (ع) از عوامل وحدت مسلمانان است و همه مسلمانان بايد در مقابل دشمنان اسلام "يد واحده"باشند و از منويات رهبر معظم انقلاب تبعيت كنند.

t79

ترکمن های خراسان شمالی هرسال به زیارت امام رضا می روند
 
 مدرس حوزه علمیه پولادین تنگه ترکمن راز و جرگلان گفت: رسول الله (ص) فرموده است: بعد از وفاتم اگر کسی من را زیارت کند، گویا اینکه در حال حیات پیامبر(ص) را زیارت کرده است.

 بابا آخوند مخدومی ادامه داد: ما اهل سنت منطقه خراسان شمالی، علماء و بزرگان، هر ساله برای امام رضا(رضی الله عنه) نذر داشته اند و به زیارت می رفتند و حتی کسی که به مشهد برود، قبل از آن مراسمی را برگزار می کردند و مردم در آن مراسم خداحافظی می کردند و هدیه ای می دادند که سوغاتشان را از امام رضا(رضی الله عنه) تبرک کند و حاجات شفای مریض هایشان را از امام رضا بخواهند.

 وی خاطر نشان کرد: بزرگان ما به طول یک هفته به زیارت امام رضا که می آمدند در مشهد مقدس می خوابیدند و نذر و نذورات می دادند و نذوراتشان را به دفتر امام رضا تحویل می دادند که این ها نشان دهنده ارادت اهل سنت به اهل بیت رسول اکرم (ص) است.

 بابا آخوند مخدومی یادآور شد: ما خیلی خوشحال هستیم که هرساله در قالب کاروان زیارتی به زیارت امام رضا(رضی الله عنه) می رویم و از مسئولین تقدیر و تشکر می کنیم که هر ساله به اهل سنت این منطقه عنایت می کنند و مقدمات این سفر زیارتی را برای حضور ما در مشهدالرضا جهت زیارت کردن فراهم می کنند که حضور اهل سنت و شیعه در این زیارت، همچون تیری بر قلوب دشمنان اسلام خواهد بود.

انتهای پیام/