شناسه: 241

06 اردیبهشت 1403 06:01

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

رابطه مستقیم “محیط کاری” با “پوسیدگی دندان ها”/ عامل چاقی شما شغلتان است!

دانشمندان خوردن بیش از حد مواد قندی را مهمترین علت پوسیدگی دندان و اضافه وزن در میان مردم انگلستان به ویژه کارکنان ادارات می دانند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی قابوس نامه ؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران،در بسیاری از کشورها به ویژه انگلیس رسم خوردن کیک و شیرینی در ادارات مختلف به چشم می‌خورد. این رسم به تازگی از سوی محققان به عنوان مهم‌ترین عامل کرم‌خوردگی و پوسیدگی دندان در میان کارکنان ادارات معرفی شده است.

دکتر “نایجل هانت”، عضو هیئت علمی دانشکده دندان‌پزشکی دانشگاه “رویال کالج”، در مورد وضعیت کارمندان کشور انگلستان ابراز نگرانی کرده است. وی می‌گوید کارمندان به جای خوردن دونات، شیرینی و بیسکوئیت در محیط کار بهتر است میوه مصرف کنند.

او در یک سخنرانی با اشاره به تبعات این معضل در سطح کلان عنوان کرد: «مدیران به طور دائم کارکنان را تشویق می‌کنند، کارمندان مناسبات خاصی را جشن می‌گیرند، افراد با آوردن سوغات مختلف اوقات خوش را با دیگران تقسیم می‌کنند. شیرینی نقش مهمی در همه این رویدادها دارد و تقریباً می‌توان گفت جشن و رسوم شیرینی‌خوری در میان کارکنان بخش جدایی‌ناپذیر محیط کاری حاکم بر ادارات و سازمان‌های کشور انگلیس است».

“هانت” ادامه می‌دهد: «جدا از این‌که شیرینی‌ها را می‌توان مهمترین علت اضافه وزن در میان کارمندان ادارات دانست، مسئله اصلی که متوجه این افراد می‌شود، کرم خوردگی دندان است که ظاهراً روند رو به رشدی را دنبال می‌کند».

وی معتقد است رفع این مشکلات مستلزم تغییرات فرهنگی و ریشه‌ای در میان کارکنان است.

انگلستان یکی از شایع‌ترین کشورهای اروپا از لحاظ معضل اضافه وزن محسوب می‌شود. گفته می‌شود، حدود دو سوم جوانان و یک سوم نوجوانان این کشور به عارضه اضافه وزن مبتلا بوده و متخصصان بر این باورند خوردن بیش از حد مواد قندی سهم مهمی در بروز این مشکلات دارد.

بر اساس مطالعات اخیر، تقریباً ۴٫۲ درصد زنان (یک نفر از میان ۲۰ خانم) و ۱٫۷ درصد آقایان در انگلیس از مشکل اضافه وزن رنج می‌برند.

از این گذشته، حدود ۴ میلیون نفر در این کشور به دیابت دچار شده‌اند، که هر سال هزینه‌ای به میزان ۱۰ میلیارد پوند به سازمان خدمات پزشکی و بهداشتی انگلستان تحمیل می‌کند.

گفته می‌شود، به منظور کنترل مصرف قند در این کشور، مالیات سنگینی در سال ۲۰۰۸ برای نوشیدنی‌های شیرین وضع شد.

منبع: Dailymail

انتهای پیام/

نویسنده :

نظرات
آرشیو