شناسه: 10220

26 آبان 1403 00:57

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

بهزیستی گنبدکاووس: گنبدکاووس ۱۰ هزار مددجوی زن سرپرست خانوار دارد
ادارات کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی گنبدکاووس در مجموع ۱۰ هزار و ۳۵۹ مددجوی زن سرپرست خانوار تحت حمایت دارند که ۹ هزار و ۵۹۸ نفر آنان از کمیته امداد و بقیه از بهزیستی این شهرستان خدمات دریافت می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قابوس نامه ،  به نقل از خبرگزاری ایرنا، روسای ادارات کمیته امداد و بهزیستی گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت و خانواده این شهرستان به تشریح خدمات ارائه شده به مددجویان زن سرپرست خانوار تحت حمایت خود پرداختند.

رئیس کمیته امداد گنبدکاووس گفت: این نهاد ۱۴ هزار و ۴۷۷ خانوار مددجو تحت حمایت دارد که ۹ هزار و ۵۹۸ خانوار آن زن سرپرست خانوار هستند.

عباسعلی قربانی افزود: پرداخت ۱۲۸ وام اشتغال، ۱۱۴ سری توزیع جهاز هر کدام به ارزش ۴۹۰ میلیون ریال، اهدای لوازم خانگی به ارزش ۱۵ میلیارد ریال و ارائه مشاوره، فرهنگی و آموزشی بخشی از خدمات کمیته امداد به زنان سرپرست خانوار تحت حمایت از ابتدای امسال تاکنون است.

وی اضافه کرد: از مجموع زنان سرپرست خانوار زیرپوشش کمیته امداد گنبدکاووس، هزار و ۱۲۳ خانوار مستاجر هستند که امسال به ۱۵۵ نفر کمک هزینه ودیعه مسکن پرداخت شده است.

رئیس بهزیستی گنبدکاووس هم تعداد زنان سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد را ۷۶۱ نفر اعلام کرد و گفت: این مددجویان در قالب ۱۰ سرفصل از بهزیستی خدمات دریافت می‌کنند.

محمود پیری، دریافت مستمری ماهانه، کمک هزینه تحصیل فرزندان، درمان، سلامت جسمی، مشاوره، خدمات فرهنگی و آموزشی، بیمه اجتماعی، اشتغال و مسکن را از جمله خدمات بهزیستی به زنان سرپرست خانوار تحت حمایت برشمرد.

رئیس مرکز بهداشت گنبدکاووس هم در این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز در مبارزه و پیشگیری از بیماری «سالک» گفت: مبتلایان به این بیماری در مناطق شهری و روستایی این شهرستان درسال گذشته ۴۱۲ نفر و از ابتدای امسال تاکنون هم ۲۵۰ نفر بودند.

عبدالرحیم پالیده افزود: چهار مرکز درمانی در شهرهای گنبدکاووس، کرند و اینچه برون و نیز روستای داشلی برون این شهرستان خدمات رایگان تشخیصی و درمان به بیماران ارائه می‌کنند.

وی باتاکید برضرورت همکاری و مشارکت بیشتر مردم بویژه در کانون‌های آلوده به این بیماری در گنبدکاووس با مرکز بهداشت در مبارزه و پیشگیری از بیماری سالک و رعایت اصول بهداشتی و مراقبتی، اضافه کرد: ۳۸ کانون در بخش مرزی داشلی‌برون و ۲۳ کانون در بخش مرکزی این شهرستان آلوده به این بیماری است.

فرماندار گنبدکاووس هم در این نشست برلزوم داشتن برنامه اجرایی از سوی ادارات و نهادها در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: بی برنامه‌گی دستگاه‌های متولی و اجرایی، مشکلی از آسیب‌های اجتماعی را حل نمی‌کند.

مهدی دهرویه افزود: دانشگاه‌ها باید در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی و نیز آسیب‌های اجتماعی به دستگاه‌های متولی در نوشتن برنامه اجرایی کمک کنند تا بخشی از عقب‌ماندگی‌ شهرستان در بخش‌های گوناگون جبران و آسیب‌ها نیز کاهش یابد.

وی از بخشداران و دهیاران مناطق روستایی گنبدکاووس هم خواست در مبارزه و پیشگیری از با بیماری سالک با متولیان مرکز بهداشت همکاری کنند.

نویسنده :

نظرات
آرشیو