شناسه: 10358

23 خرداد 1404 11:26

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

روحانی اهل سنت گلستان: ‌گستاخی رژیم صهیونیستی بدون پاسخ نخواهد ماند
امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس با محکوم کردن حمله سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی به برخی نقاط ایران و به شهادت رسیدن تعدادی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و غیرنظامیان کشورمان، تصریح کرد که گستاخی این رژیم منحوس بدون پاسخ نخواهد ماند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قابوس نامه  آخوند عبدالباسط نوریزاد ضمن تسلیت شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم کشورمان، افزود: آنگونه که مقام معظم رهبری فرمودند: پاسخ ایران به این گستاخی رژیم آدمکش صهیونیستی قاطع و بسیار سخت خواهد بود.

وی اضافه کرد: رژیم صهیونیستی و حامیان استکباری آن بدانند که اینگونه حملات نه تنها هیچ خللی در وحدت و انسجام ملت ایران ایجاد نخواهد کرد بلکه وحدت آنها را در دفاع از کشورشان در مقابل گستاخی‌ها و نقض حقوق سرزمینی بیشتر خواهد کرد.

آخوند نوریزاد با تاکیدبر ضرورت حفظ خونسردی و وحدت و انسجام از سوی اقشار مختلف مردم کشورمان، ادامه داد: انشاالله با پاسخ قاطع نیروهای قدرتمند ایران به رژیم صهیونیستی، دشمنان انقلاب و اسلام بیش از پیش ناامید و مایوس خواهند شد.

سحرگاه امروز؛ جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

ستاد مدیریت بحران از شهروندان درخواست کرد آرامش خود را حفظ کنند، به منظور حفظ نظم عمومی، از هرگونه اقدام شتابزده که موجب اضطراب عمومی می‌شود، خودداری کنند، فقط به اطلاعات رسمی و معتبر توجه کنند، اخبار و دستورالعمل‌های رسمی را فقط از رسانه ملی، کانال‌های ارتباطی معتبر و رسانه‌های رسمی دریافت کنند و فعالان فضای مجازی نیز امنیت روانی جامعه را اولویت اول در نظر بگیرند، از ترددهای غیرضروری حتی‌الامکان خودداری کنند و در صورت نیاز با کادر امدادی همکاری کنند.

نویسنده :

نظرات
آرشیو