گروه : اخبار ایران / اخبار ایران / اخبار ایران /
کیک های خانگی
به گزارش کناره،
مواد لازم:
روغن مایع | نصف لیوان |
شکر | یک و نیم لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | یک ونیم لیوان کمی بیشتر |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | سر قاشق چای خوری |
شیر | نصف لیوان |
جوش شیرین | نوک قاشق چایخوری |
رنده شده قسمت نارنجی پوست پرتقال | یک قاشق غذاخوری |
کشمش پلویی | ۲ قاشق |
طرزتهیه:
در کاسه و یا ظرفی گود روغن مایع و شکر را خوب با هم مخلوط کرده و با مخلوط کن به هم میزنیم تا یک دست شود.
تخم مرغها را یکی یکی و با فاصله اضافه کرده و پس از شکستن و ریختن داخل مواد با همزن مواد را مرتب میزنیم . ( یعنی تخم مرغ اولی را شکسته اضافه میکنیم و خوب با همزن میزنیم و دو تای دیگر هم به همین ترتیب یکی پس از دیگری با فاصله زمانی).
سپس شیر و وانیل را اضافه می کنیم و همچنان با همزن مخلوط می نماییم.
آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را که قبلا حاضر کرده بودیم ( بکینگ پودرو جوش شیرین را داخل آرد ریخته و از الک رد میکنیم تا آردمان سبک شود.) کم کم به موادمان می افزاییم و همچنان هم میزنیم تا بر روی مواد ما حباب حاصل شود ، حالا مواد ما حاضر است.
نصف مواد را در ظرف دیگر ریخته و با کشمش قاطی میکنیم .
و نصف دیگر را با پوست پرتقال به طور کامل مخلوط می نماییم.
دو ظرف مخصوص کیک که نچسب هست را با کره کاملا چرب میکنیم و مواد را در هر دو میریزیم و در فر که قبلا رو۳۰۰ تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گزاشته بودیم و گرم شده قرار می دهیم.
بعد از ۲۰ دقیقه یک چوبکبریت داخل کیک کرده و در میاریم اگر مواد به چوبکبریت نچسبیده باشد یعنی کیک ما حاظر هست در غیر اینصورت زمان را ادامه میدهیم.
نوش جان
نظرات