گروه : مطالب ویژه /

سرپرست اورژانس کشور گفت: تعداد 72 نفر مصدومان معدن زغال سنگ آزادشهر هستند که از این تعداد 21 نفر از بیمارستان های محل درمان ترخیص شدند.
به گزارش قابوس نامه، پیرحسین کولیوند درگفتگو با خبرنگار ما، افزود: نیروهای امدادی در ساعت اولیه حادثه برای خدمت رسانی به منطقه رسیدند و تعدادی به صورت سرپایی درمان و 72 نفر از حادثه دیدگان به بیمارستان های مطهری، خاتم الانبیاء(ص) گنبدکاووس و حضرت معصومه(س) آزادشهر منتقل شدند.
وی با بیان اینکه از این تعداد مذکور، 21 نفر مرخص شدند، افزود: 2 نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان به سر می برند و روند درمان حادثه دیدگان و مصدومان در بیمارستان ها خوب و حالشان رو به بهبودی ااست.
سرپرست اورژانس کشور با بیان اینکه در حال حاضر 21 جسد تحویل پزشکی قانونی داده شده است، تصریح کرد: از این تعداد 20 نفر آنها شناسایی شدند، تیم های اورژانس در گلستان آماده باش هستند و در حال حاضر 10 آمبولانس، 2 اتوبوس آمبولانس و یک بالگرد در محل حضور دارند.
انتهای پیام/
نظرات