گروه : گفتگو /

شناسه: 5124

03 آذر 1403 15:19

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

بانوی فعال در ستاد پشتیبانی دفاع مقدس عنوان کرد:  تجمل و مدگرایی فاصله زن امروز با زنان دیروز

بانوی فعال درستاد پشتیبانی هشت سال دفاع مقدس با مقایسه زنان امروز با بانوانی که دوشادوش مردان در هشت سال دفاع مقدس برای حفظ آرمان های انقلاب فعالیت داشتند گفت: تجمل و مدگرایی بین زنان امروز با زنان دیروز فاصله ایجاد کرده است.

به گزارش قابوس نامه، طیبه علی بیگلی یکی از بانوان مجاهد گنبدی است که پشت پرده های گمنامی در هشت سال دفاع مقدس در پشتیبانی از رزمندگان اسلام نقش داشته است.

او متولد 1333 است و به گفته خودش با خواندن کتاب فاطمه فاطمه است جرقه های فعالیت انقلابیش از سال 56 کلید می خورد.

این بانوی گنبدی می گوید: سال 56 برادرم در دانشگاه اصفهان دانشجو بود و او این کتاب را آورد، ما بحث های زیادی در مورد رژیم شاهنشاهی می کردیم و اینطور بود که دوران مبارزه ما شروع شد.

خانواده طیبه علی بیگلی و به ویژه برادرش واسطه حضور او در فعالیت های انقلابی است و او از 25 سالگی فعالیت خود را در ستادهای پشتیبانی آغاز می کند.

او  عمده فعالیت های خود  در این ستادها را اینگونه توصیف می کند؛  از قبل جنگ در روستاهای اطراف به تدریس فی سبیل الله خیاطی مشغول بودم در رامیان و آزادشهر و در زمان جنگ هم به این کار ادامه دادم . در پایگاه محله شریعتی در مسجد حجتیه علاوه بر خیاطی  و دوختن لباس به بافتن شال و کلاه برای رزمندگان ،درست کردن بالشت ، آماده کردن مربا و بسته بندی آجیل برای جبهه ها  می پرداختیم و با جهاد سازندگی نیز همکاری می کردم.

طیبه علی بیگلی می گوید: در محله ما 20 نفر بودیم که این فعالیت ها را انجام می دادیم، خانواده ام نیزبا من همراه بودند، همسرم خودش در راهپیمایی های زمان انقلاب شرکت داشت و خانواده ام همگی در زمان جنگ مانند من فعالیت می کردند که حاصل این فعالیت ها شهادت فرزند خواهرم و دامادهای خواهرم بوده است.

او نقش زنان در آن دوران را بسیار موثر می داند و ادامه می دهد؛ اگر حضور بانوان در پشت جبهه ها نبود رزمندگان اسلام نمی توانستند با خیالی راحت و  در آرامش مبارزه کنند.

انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی ایران تلخ ترین

انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی ایران تلخ ترین خبر در دوران فعالیت این بانوی ایثارگر  است که در این باره نیز می گوید: من در آن زمان برای مراجعه به پزشک رفته بودم تهران که صبح در هتل اعلام کردند  در دفتر حزب انفجار رخ داده است و ما پای پیاده به سمت حزب جمهوری می دویدیم.

البته در زمان جنگ هر شهیدی که در محل می آوردند نیز برای من تلخ ترین لحظه بود.

علی بیگلی ورود امام و پیروزی انقلاب اسلامی را نیز به عنوان شیرین ترین خاطره فعالیت انقلابی و آزادی خرمشهر را شیرین ترین خبر فعالیت در پشت جبهه  عنوان می کند و می گوید: زمانی که اعلام کردند خرمشهر آزاد شد شور و شعف زیادی داشتیم، ا به خیابان ها آمدیم و با خوشحالی شیرینی و شکلات توزیع می کردیم.

زنان با عفاف خود مدافع خون شهدا باشند

او به عنوان یک بانوی فعال در عرصه انقلاب و ستادهای پشتیبانی جنگ می گوید: زنان با رعایت عفت و حجاب خود می توانند مدافع خون شهدایی باشند که هنوز راهشان ادامه دارد و امروز شهدایی چون مدافعان حرم پیش چشمان ما هستند که از حریم ولایت دفاع می کنند.

این بانوی انقلابی می افزاید: همه ما باید قدر ارزش های دفاع مقدس و جنگ و شهدا را بدانیم و برای نسل های بعدی و فرزندان ما  این ارزش ها را حفظ کنیم و خانواده ها کاری کنند که با تربیت فرزندانی صالح نگذارند فردای قیامت مدیون خون شهدا باشیم.

انتهای پیام/

نویسنده :

نظرات
آرشیو