در پانزدهمین روز ازبیست و هفتمین دوره مسابقات المپیک در ریودوژانیرو برزیل؛ سه ورزشکار گلستانی کاروان جمهوری اسلامی ایران در رشته های پرتاب چکش، قایقرانی و والیبال با این رقابت ها وداع کردند.
به گزارش قابوس نامه به نقل از ایرنا، در پانزدهمین روز رقابت های برزیل 2016 عصر گذشته پژمان قلعه نویی در پرتاب چکش و عادل مجللی در قایقرانی و تیم ملی والیبال که فرهاد قائمی ورزشکار گنبدی را به همراه داشت، با قبول شکست از حریفان از حضور در ادامه مسابقات بازماندند.
فرهاد قائمی که به عنوان دریافت کننده قدرتی تیم ملی ایران در دیدارهای مقابل لهستان، روسیه، آرژانتین، کوبا و مصر نمایش خیره کنند ای از خود به نمایش گذاشته بود، بامداد پنجشنبه و در مصاف با تیم اول گروه یک یعنی ایتالیا نیز به میدان آمد.
در این دیدار نیز شاهد سرویس های کوبنده و سرعتی قائمی بودیم، که بارها مربی ایتالیا را مجبور به گرفتن زمان استراحت کرد، اما در پایان این رالی با برتری تیم قدرتمند ایتالیا به پایان رسید و قائمی و هم تیمی هایش با قبول شکست 3بر صفر از راهیابی به مرحله بعدی بازماندند.
فرهاد قائمی متولد ششم شهریور 1368 گنبدکاووس است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی ایران در رده های نوجوانان، جوانان و بزرگسالان را دارد، او در فصل 90 - 91 با درخشش در تیم هاوش این شهرستان برای اولین بار به تیم ملی بزرگسالان دعوت شد و با درخشش در مسابقات انتخابی المپیک در ژاپن توانست در مسابقات بعدی و مقدماتی لیگ جهانی در ترکیب اصلی تیم ملی باقی بماند.
قائمی از نوجوانی به والیبال علاقه مند بود و از سال دوم راهنمایی و به اتفاق چند تن از دوستانش در زمین های خاکی اطراف خانه پدری فعالیت در این رشته ورزشی را آغاز کرد و خیلی زود با تشکیل تیمی در مسابقات آموزشگاهی شرکت و پس از کسب موفقیت هایی، با شرکت در تست تیم باشگاه صنام، به عضویت تیم جوانان این باشگاه درآمد.
درخشش قائمی در مسابقات آموزشگاهی در ارومیه سبب دعوت او به اردوی تیم ملی نوجوانان شد و با عضویت در این تیم درسال 2007 قهرمان آسیا و جهان شد.
حضور در تیم والیبال استقلال، هاوش و جواهری گنبدکاووس و تیمی از بابل و درخشش در این تیم ها سبب شد تا مورد توجه 'بهروز عطایی' سرمربی وقت تیم ملی جوانان قرار گیرد و با واسطه این مربی به تیم کاله مازندران بپیوندد و با این تیم قهرمان ایران و آسیا در سال 91 شود.
درخشش قائمی درمسابقات مختلف باشگاهی و آسیایی سبب شد تا کارشناسان والیبال قدرت و سرعت سرویس های او را با 'شیمیزو' بازیکن ژاپنی مقایسه کرده و از او به عنوان ستاره آینده دار والیبال ایران نام برند.
پیکان تهران و باریچ اسانس کاشان از دیگر تیم های باشگاهی فرهاد قائمی بودند و با تیم پیکان در فصل 93 موفق به کسب مقام قهرمانی مسابقات لیگ برتر و در فصل 94 به مقام نایب قهرمانی والیبال کشور رسید.
قائمی که علاقه خاصی به خانواده، موسیقی، ماشین سواری و اسب سواری دارد در فصل پیش رو نیز با بانک سرمایه که مصطفی کارخانه سرمربی آن است، قرارداد دارد.
قهرمانی نوجوانان آسیا و جهان درسال 2007، قهرمانی جوانان آسیا درسال 2008، مقام چهارمی لیگ جهانی درسال 2014، مقام ششمی قهرمانی جهان درسال 2014، قهرمانی بازی های آسیایی و در نهایت صعود به المپیک و پایان بخشیدن به حسرت 52 ساله والیبال ایران از مهمترین عناوین فرهاد قائمی بازیکن گنبدی تیم ملی والیبال ایران است.
وی همچنین عنوان سومین بازیکن برتر سال 93 و بهترین دریافت کننده قدرتی سال 94 والیبال کشور را به انتخاب حدود 100 کارشناس والیبال داخلی در نظرسنجی رسمی پایگاه اطلاع رسانی والیبال ایران، در کارنامه افتخارات خود دارد.
*عادل مجللی
عادل مجللی فومنی قایقران شایسته بندرترکمنی تیم ملی قایقرانی جمهوری اسلامی ایران ،پس از صعود از مرحله مقدماتی کانوی 200 متر ،با فاصله زمانی اندکی از سایر رقبا در مرحله نیمه نهایی حذف و از رسیدن به فینال بازماند.
این قایقران گلستانی تیم ملی عصر چهارشنبه در رشته کانوی 200 متر در آوردگاه المپیک به مصاف سایررقبا رفت.
مجللی از ساعت 16 و 46 دقیقه به وقت ایران مصاف خود در مسیر 200 متری کانو تک نفره را با حریفانی از کشورهای بلغارستان، ایتالیا، آذربایجان، لیتوانی و استرالیا آغاز کرد.
زوتتاتوس هنریکن از لیتوانی نفر پنجم مسابقات قهرمانی جهان 2015 و نفر چهارم کاپ 1 جهانی 2016، دمیاننکو والنتین از آذربایجان نفر ششم مسابقات قهرمانی جهان 2015 و نفر شانزدهم مسابقات کاپ 1 جهانی 2016، تاچینی کارلو از ایتالیا نفر چهارم مسافت 500 متر کاپ 1 جهانی 2016 و زکسازاردی فرنس از استرالیا نفر هجدهم مسافت 500 متر کاپ 1 جهانی 2016 رقبای عادل مجللی در این رقابت بودند که مجللی توانست با ثبت زمان 41 ثانیه و 65 صدم ثانیه در رده چهارم گروه خود در دور مقدماتی بازی های المپیک قرار گیرد و به دور نیمه نهایی صعود کند.
مجللی در دور نیمه نهایی این رقابت هاساعت 18:19 عصر روز گذشته با رقیبانی از مکزیک، لاتوآ، ایتالیا، روسیه، فرانسه و مقدونیه مسابقه داد و درحالی که فاصله اندکی از نفرات برتر داشت، به عنوان بهتر از ششمی نرسید و از رسیدن به فینال بازماند.
عادل مجللی مقدم فومنی متولد 1372 در بندرترکمن است؛ مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا در سال ٢٠١١، مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا در سال ٢٠١٣، ٧ مدال قهرمانی آسیا، ٣ مدال طلای زیر ٢٣ سال جهان، یک مدال نقره و ٢ مدال برنز کاپ جهانی و مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیایی در سال ٢٠١٤ از جمله افتخارات وی است.
در سال های اخیر همواره در ترکیب تیم ملی رده های سنی گوناگون قایقرانی، ورزشکاران بندرترکمن عضویت داشتند که این موفقیت نتیجه تلاش چند ساله در استعدادیابی و پرورش ورزشکاران در رده های سنی پایه است.
* قلعه نویی:
پژمان قلعه نویی ورشکار کردکویی تیم جمهوری اسلامی ایران که در رقابت های پرتاب چکش المپیک برزیل حضور داشت نیز از صعود به مرحله نهایی این مسابقات باز ماند.
رقابت های دوومیدانی المپیک ریو عصر چهارشنبه در رشته پرتاب چکش پیگیری شد و قلعه نویی پرتابگر گلستانی در گروه دوم این مسابقات به مصاف حریفان خود رفت.
حریفان قلعه نویی در این مسابقه سودربرگ از فنلاند، پارس از مجارستان، مارگیف از مقدونیه، خواجائف از ازبکستان، آناستاساکیس از یونان، بنیت از بریتانیا، ملیچ از جمهوری چک، تسیخان بلاروس، نوویکی از لهستان، آپاک از ترکیه، نظروف از تاجیکستان، میلر از بریتانیا، کالامویتس از بلاروس و مک کلو از آمریکا بودند.
قلعه نویی در دور اول چکش را به مسافت 69.15 متر پرتاب کرد، اما در پرتاب های بعدی خطا کرد و از دور مسابقات کنار رفت و با ثبت رکورد پرتاب اول خود در رده بیست ونهم این رقابت ها ایستاد.
در گروه قلعه نویی، یکی وود سیچ از لهستان با 77.64متر اول ، تسی خان ایوان از بلاروس با76.51و دلشاد نظروف تاجیکستانی با 77.36متر به ترتیب به مقام های دوم و سوم رسیدند.
قلعه نویی پرتابگر کردکویی تیم ملی جزو 9 ملی پوش دوومیدانی حاضر در این المپیک بود.
لیلا رجبی، حسن تفتیان، رضا قاسمی، کاوه موسوی، حمیدرضا زورآوند، محمد جعفر مرادی، محمود صمیمی و محمد ارزنده هشت ملی پوش دیگر این رقابت ها بودند.
قلعه نویی با حمایت فدراسیون دو و میدانی به مدت 70 روز اردوی آماده سازی خود را زیر نظر 'آدریان آنوش' مربی مجارستانی در کشور مجارستان برگزار کرده بود.
این پرتابگر گلستانی با هدف کسب سهمیه المپیک به صورت آزاد در رقابت های دو و میدانی کشور بلاروس شرکت کرد که در نهایت موفق به کسب این افتخار برای ورزش گلستان شد.
رکورد ورودی قلعه نویی 77.28 بود که در مسابقات انتخابی المپیک در کشور بلاروس کسب کرده بود.
7333/1648
انتهای پیام /*
نظرات