گروه : اجتماعی /
مدیرمدرسه علمیه منتظریه گنبد گفت: یکی از وظایف ما حفظ تاریخ است و به عنوان یک امانت باید تمام تلاش خود را برای حفظ آن داشته باشیم و چون حر بدون هیچ تعصبی به تاریخ وقایع آزادانه نگاه کنیم.
به گزارش قابوس نامه، حجه الاسلام محمدرضا ابراهیمی در میزگرد تخصصی 12 دی با اشاره به این مطلب اذعان کرد: عنوان نگارستان با توجه به تعدد اقوام و مذاهب در گنبد یک فرصت است که متاسفانه به این موضوع با این ویژگی توجه خوبی نشده و باعث شده است مشکلاتی به بار بیاید و این مسئله را می توان به خاطر عدم بلوغ تاثیرگذاران دانست.
وی نگاه قومیتی و تعصبی به مسائل شهرستان را دلیلی بر مغفول ماندن برخی حماسه ها و ظرفیت ها از جمله 12 دی در گنبدکاووس دانست و افزود: این نوع نگاه متاسفانه موجبات تحریم ما را از داشته های خود ایجاد می کند.
ابراهیمی به عنوان فرزند یکی از روحانیون مبارز که نقش موثری در حماسه 12 دی داشت ، گفت: اینکه منشا اصلی حماسه 12 دی و حرکت انقلابیون گنبد به سمت گالیکش دسیسه بود یا نیاز مردم این شهرستان هیچ نقشی در حماسه نامیدن و یا ننامیدن آن ندارد و چیزی از ارزش شهدای ما کم نمی کند.
وی تصریح کرد: هدف طرفداری از مظلوم، غیرت و حمایت از همسایه و وطن بود که به نظر بنده مقدس است و هدف مقدس یکی از مولفه های حماسه به شمار می رود ولو اینکه پیروزی ظاهری نتیجه آن نباشد.
مدیر مدرسه علمیه منتظریه وجاهت شرعی را یکی دیگر از مولفه های حماسه عنوان کرد و افزود: به هر خون و خونریزی حماسه گفته نمی شود و وجاهت شرعی در پرتو محوریت علما و روحانیون از مولفه های اصلی یک حماسه است.
وی ادامه داد: از ابتدا و سالهای آغازین، حرکت انقلاب با محوریت روحانیت و مرجعیت آغاز شد و همواره روحانیون به عنوان پرچمداران جنبش های انقلابی در جریان مبارزه تا شکل گیری نظام اسلامی بوده اند.
حجت الاسلام ابراهیمی نقش آفرینی نیروها را نیز مولفه دیگر در حماسه عنوان کرد و گفت: شهدای 12 دی گنبدی هستند و در این شهرستان ریشه دوانده و از ثوابت گنبد هستند.
وی اضافه کرد: حماسه 12 دی متعلق به تاریخ گنبد است و برای نگاه داشتن این ثوابت و تاریخ 12 دی شهرستان باید بزرگان ، انقلابیون و شهدای خود را پررنگ تر کنیم و تاریخ انقلابی خود را به رخ منطقه و استان بکشیم.
انتهای پیام/
نظرات