گروه : اجتماعی /
مدیرکل بیمه سلامت استان گلستان گفت: 65 درصد از مردم گلستان زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند.
به گزارش قابوس نامه به نقل از فارس، سیدمحمد حسینی صبح امروز در نهمین جلسه شورای اداری کردکوی که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از مردم گلستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، اظهار کرد: 65 درصد از گلستانیها زیرپوشش بیمه سلامت هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر 50 درصد از جمعیت ۸۰ میلیونی کشور زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
مدیرکل بیمه سلامت استان گلستان افراد زیرپوشش بیمه سلامت در شهرستان کردکوی را 52 هزار نفر اعلام و خاطرنشان کرد: بیش از ۷۲ درصد از مردم کردکوی زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند.
حسینی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد از فعالیتهای حوزه بهداشت و درمان در شهرستان کردکوی بر عهده بیمه سلامت است، اذعان کرد: ماهانه حدود 23 میلیارد ریال از سوی بیمه سلامت به بیمارستان امیرالمومنین (ع) کردکوی اعتبار ارائه میشود.
وی یادآور شد: تمام دانشگاه ها، داروخانهها و مراکز بهداشت و بیمارستانها با بیمه سلامت در شهرستان کردکوی قرارداد دارند.
مدیرکل بیمه سلامت استان گلستان بر ضرورت توانمندسازی مردم در حوزه بیمه سلامت تأکید کرد و گفت: باید مردم توانمند شوند و سواد بیمه سلامت آنها افزایش یابد.
حسینی با بیان اینکه یکی از برنامههای بیمه سلامت برای سال آینده توانمندسازی مردم و افزایش آگاهی به مردم در حوزه سلامت است، متذکر شد: شهرستان کردکوی یکی از شهرستانهای پیشرو در موضوع توانمندسازی مردم در حوزه سلامت است که برای تحقق این مهم افرادی بهعنوان سفیران سلامت و همیار سلامت به کار گرفته میشوند.
وی ادامه داد: این طرح که از روستاها آغاز میشود برای تحقق آن از ظرفیت دفاتر آی.سی.تی و بهورزان روستاها نیز استفاده خواهد شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان گلستان با بیان اینکه متأسفانه گاهی اوقات مردم بهدلیل عدم آگاهی در حوزه سلامت برای درمان هزینههای سنگینی را متحمل میشوند، ابراز کرد: در سال آینده مرکزی بهنام مرکز تماس ( (call centerراهاندازی میشود تا هر شهروند بتواند در حوزه بیمه و سلامت مشاوره بگیرد.
حسینی از شاخصههای مهم اجرای این طرح را کاهش پرداختیهای مردم در حوزه درمان و سلامت برشمرد و افزود: با اجرای این طرح از سودجوییهای احتمالی در حوزه سلامت جلوگیری میشود.
وی با بیان اینکه مردم قبل از سالهای 1392 مردم برای درمان بیش از 37 درصد هزینه میکردند، یادآور شد: این میزان امروز در بخش غیرروستایی به کمتر از 10 درصد و در بخش روستایی با سیستم ارجاع به پزشک به پنج درصد کاهش یافته است.
مدیرکل بیمه سلامت استان گلستان با بیان اینکه تمام پرداختیهای بیمه سلامت براساس حق بیمه صورت میگیرد، بیان کرد: در حوزه بیمه سلامت در سطح استان گلستان سه میلیارد تومان از بیمهشدهها دریافت میشود این در حالی است که کل هزینههای بیمه سلامت در استان 40 میلیارد تومان است.
حسینی تصریح کرد: بیمه سلامت تحت عنوان بیمه خدمات درمانی شکل گرفته و از ۱۳۹۰ مقرر شده تمام صندوقهای درمانی در بیمه خدمات درمانی تحت عنوان بیمه سلامت ادغام شوند که این قانون هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تنها بخشی از آن تحقق یافته است.
وی گفت: در حال حاضر 17 الی 18 صندوق در کشور وجود دارد که قوانین هر صندوق با صندوق یگر متفاوت است.
وی با بیان اینکه تمام ساکنان روستاها زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند، اضافه کرد: در حال حاضر پنج صندوق زیر نظر بیمه سلامت قرار دارد که بزرگترین آن بیمه روستائیان است.
انتهای پیام/
نظرات