گروه : فرهنگی و هنری / فرهنگی و هنری /
فرماندار ویژه گنبدکاووس در حاشیه افتتاح نمایشگاه صنایع دستی و توانمندیهای بانوان در هفته دولت گفت: بزودی رایزنی ها برای راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی با مشارکت بخش خصوصی آغاز می شود.
به گزارش قابوس نامه، در حاشیه این نمایشگاه فرماندار ویژه گنبد به خبرنگاران گفت: کیفیت ، تنوع و جذابیت کارهایی که در اینجا مشاهده شد فوق العاده است و براحتی می توان گفت بسیاری از این صنایع دستی با نوع خارجی خود نه تنها رقابت می کنند بلکه زیباتر و با کیفیت تر نیز هستند.
عبدالقدیر کریمی افزود: دغدغه اصلی تولیدکنندگان صنایع دستی عدم وجود مرکز فروش دائمی است برای محصولاتی که با سختی و تسهیلات تولید آنان را آغاز می کنند و باید منتظر برگزاری نمایشگاههای موقت در مناسبت ها باشند.
وی ادامه داد: با توجه به تنوع صنایع دستی در گنبدکاووس و پایتخت صنایع دستی بودن این شهرستان در صدد هستیم با هماهنگی و همکاری اداره کل صنایع دستی و گردشگری و مشارکت بخش خصوصی شرایطی ایجاد کنیم که در یک مرکز فروش دائمی با استانداردهای روز در شهرستان امکان عرضۀ این صنایع باشد.
کریمی ابزار امیدواری کرد استارت جذب سرمایه گذار و ایجاد این بازارچه دائمی تا 2 ماه دیگر زده شود و افزود: در جانمایی این بازارچه نیز قطعا با حساسیت بیشتری پیگیری می کنیم تا موقیعیت مناسبی در نظر گرفته شود و در حاشیه نباشد و از ظرفیت شورای شهر و شهرداری نیز استفاده خواهیم کرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان گنبدکاووس نیز به خبرنگاران گفت: این نمایشگاه در 17 غرفه به مدت سه روز در کنار دانشگاه فرهنگیان گنبد دایر می باشد.
رضا پورمهدی اضافه کرد: در این نمایشگاه صنایع دستی بانوان با هدف معرفی توانمندیهای آنان با حداقل قیمت تمام شده تولید ارائه شده است.پورمهدی به هنر سوزن دوزی به عنوان یک صنایع دستی شاخص اشاره کرد که یکی از هنرندان گنبد توانسته در این رشته درجه مر اصالت یونسکو و نشان ملی مرغوبیت کالا در کشور و تندیس تولیدکننده برتر حامی مصرف کنندگان کالا را دریافت کند.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه صنایع دستی شاخصی هم وجود دارد که سوزندوزی است که درجه مهر اصالت یونسکو را در سطح جهان و نشان ملی مرغوبیت کالا در کشور دارا و تندیس تولیدکننده برتر حامیان مصرف کننده کالا را در سال 95 دریافت کرده است.
رئیس میراث فرهنگی و گردشگری همچنین گفت: 2 هنرمند دیگر شهرستان نیز نشان ملی در رشته های زیور آلات سنتی و نمدمالی را دریافت کرده که سال آینده برای دریافت درجه اصالت به یونسکو معرفی می شوند تا در کمسیون بررسی شود.
انتهای پیام/
نظرات