گروه : مطالب ویژه /

شناسه: 7365

29 تیر 1404 22:18

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

امام جمعه گنبدکاووس: ملت ایران با چشم بزرگی و اعتماد به نیروی انتظامی نگاه می کنند

امام جمعه گنبدکاووس گفت: ملت ایران با چشم بزرگی و اعتماد به نیروی انتظامی نگاه می کنند و از جایگاه خاصی در نزد مردم برخوردار است و این بالاترین افتخار برای پرسنل نیروی انتظامی است.

به گزارش قابوس نامه، حجت الاسلام محمود ترابی در مراسم صبحگاه نیروهای مسلح که صبح امروز به مناسبت آغاز هفته نیروی انتظامی برگزار شد گفت: همراهی با انقلاب ، تبعیت از فرمانده کل قوا، اقتدار وپای کار بودن و به روز بودن از شاخصه های مهم نیروی انتظامی است.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی همواره در سطح ارزش های انقلاب اسلامی گام برداشته و با آمادگی جسمی و رزمی موفقیت های زیادی در 30 ماموریت تعریف شده برای خود داشته است.

ترابی همچنین با یادآوری تجمع 700 هزار نفری بسیجیان در سراسر کشور به ویژه تجمع 100 هزار بسیجی در ورزشگاه آزادی وسخنان مقام معظم رهبری اذعان کرد: این رزمایش و سخنرانی رهبر معظم انقلاب بار دیگر پایه های انقلاب و اسلام را در منطقه تثبیت کرد و روشنفکرنماهایی که به دنبال تلقین لزوم وابستگی به دشمن هستند را در جای خود نشاند.

در این مراسم فرمانده انتظامی گنبدکاووس نیز با اشاره به ولایت مداری و در خدمت مردم بودن به عنوان دو شاخصه مهم نیروی انتظامی گزارشی از عملکرد پلیس در 6 ماهه اول امسال ارائه کرد.

سرهنگ محمود علی فر افزود: امسال سرقت به عنف 25 درصد کاهش داشته است و در سرقت های مسلحانه نیز شاهد کاهش 300 درصدی نسبت به سال گذشته بودیم.

وی همچنین ادامه داد: در بخش سرقت های مهم نیز 12 درصد ، قتل 50 درصد و نزاع و درگیری نیز 27 درصد در سطح شهرستان نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش جرائم داریم.

علی فر در بخش کشفیات نیز تصریح کرد: در 6 ماهه امسال  51 درصد کشف انواع مواد مخدر افزایش داشته است و متاسفانه با فراگیر شدن استفاده از فضای مجازی جرائم این بخش هفت درصد و سرقت های خرد نیز3 درصد افزایش داشته است.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس با اشاره به ایجاد امنیت و احساس امنیت روانی برای مردم به عنوان دو محور مهم فعالیت نیروی انتظامی خاطر نشان کرد: شعار هفته نیروی انتظامی امسال "پلیس مقتدر امین مردم" است  و ما معتقدیم اقتدار نیروی انتظامی به مردمی بودن آن است و خدارو شکر امروز شاهد رابطه خوبی بین مردم و نیروی انتظامی هستیم.

انتهای پیام/

نویسنده :

نظرات
آرشیو