گروه : مطالب ویژه /

شناسه: 8775

04 اردیبهشت 1404 15:55

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

آگاهی بخشی علما و روحانیون به مردم نسبت به تهدیدهای بیماری کرونا مهم است

علما و روحانیون از افراد مورد اعتماد جامعه‌اند و مردم از آنها حرف شنوی دارد بنابراین با وجود همه تلاش‌های صورت گرفته در یک ماه گذشته به همراهی و مشارکت بیشتر مردم بویژه در ایام 2 عید بزرگ قربان و غدیر برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و برگزار نکردن دید و بازدیدها و جشن‌های این ایام برای گذر از این روزهای سخت نیاز داریم .

به گزارش قابوس نامه ،مهندس عبدالقدیر کریمی  در نشست اعضای ستاد کرونا با علما و روحانیون این شهرستان گفت: آگاهی بخشی علما و روحانیون به مردم نسبت به تهدیدهای بیماری کرونا مهم است و امیدواریم با همراهی مردم مانع روند صعودی مجدد کرونا در منطقه شویم.

وی همچنین از کمک ۳۵۰ میلیارد ریالی نیکوکاران گنبدی برای خرید تجهیزات پزشکی و بیمارستانی مورد نیاز بیماران کرونایی و تهیه ماسک و البسه محافظت فردی ویژه پزشکان و پرستاران از ابتدای شیوع کرونا تاکنون خبر داد و گفت: علاوه بر این ۳۵ هزار بسته غذایی نیز با همکاری برخی ادارات و نهادهای انقلابی و نیکوکاران تهیه و بین خانواده‌های آسیب دیده از این بیماری توزیع شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس نیز دراین نشست تنها راه عبور از وضعیت فعلی کرونا و قطع زنجیره شیوع و انتقال این بیماری را رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بویژه ماسک زدن توسط همه گروه‌های سنی دانست و گفت: خریدهای پیش از عید قربان و دید و بازدیدهای این عید بزرگ از جمله نگرانی‌های ستاد مقابله با کرونا است که باید متنفذین جامعه بویژه علما و روحانیون با اطلاع رسانی و فرهنگ سازی نسبت به ایجاد رفتار دائمی در مردم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی تلاش کنند.

دکتر فرهاد بدیعی بابیان اینکه تا زمان نامعلوم بیماری کووید ۱۹ درجامعه ماندگار است، افزود: تنها کار همه مردم در کنار رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و ماسک زدن، تلاش برای کاهش عوارض بیماری در افراد جامعه است و دراین خصوص نباید غفلت و کوتاهی صورت گیرد.

حجت الاسلام محمود ترابی با یادآوری اینکه به سبب تساهل و سهل انگاری که پس از موفقیت نسبی کنترل بیماری کرونا در پیک اول داشتیم بار دیگر شاهد سیر صعودی این بیماری هستیم، افزود: براساس آموزه‌های دینی، مسلمانان در قبال جان دیگر همنوعان خود دارای مسوولیت شرعی هستند و نباید با غفلت و کوتاهی، زمینه رنج و بیماری و یا مرگ دیگران را فراهم کرد.

امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس نیز دراین نشست بابیان اینکه در مهلک بودن کرونا تردیدی وجود نداردد گفت: همه در قبال سلامت جامعه مسوول هستیم و باید اصول بهداشتی و جوانب احتیاط را تا زمانی که برای درمان بیماری چاره‌اندیشی شود، رعایت کنیم.

آخوند عبدالباسط نوریزاد با اشاره به سخنن چند ماه پیش مقام معظم رهبری مبنی بر عمل به دستورات ستاد مقابله با کرونا، افزود: با توجه به اهمیت عید قربان که هرساله با شور و شوق خاصی در بین مسلمانان بویژه اهل سنت منطقه برگزار می‌شود، درخواست داریم امسال شهروندان به خاطر حفظ سلامت خود، خانواده و دیگران، دید و بازدیدهای این عید بزرگ را لغو و با تلفن و ارتباط تصویری آنرا انجام دهند.

امام جمعه اهل سنت شهر مرزی اینچه‌برون هم در این نشست امیدواری و خوف را دو بال زندگی دانست و گفت: براساس آیات قرآن، از پس هر سختی یک آسانی و گشایس هست بنابراین اگر شرایط سخت امروز بیماری کرونا را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ازجمله ماسک زدن، شستن دست‌ها و پرهیز از حضور در تجمعات را رعایت و تحمل کنیم، بدون تردید به آسایش می‌رسیم.

آخوند مدد هوشمند با تاکید بر همراهی و مشارکت همگانی برای کنترل و ریشه‌کنی بیماری کرونا، افزود: علاوه بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مسلمانان نباید دعا کردن، توبه کردن و توسل به اهل بیت (ع) و اولیای الهی را برای رفع این بیماری و خطر فراموش کنند.

وی اضافه کرد: در ایام عید سعید قربان هم از مردم تقاضا داریم دید و بازدیدها را بسیار محدود و یا درصورت امکان به صورت تلفنی انجام دهند و امسال فقط "قربانی کردن" را که از دستورات الهی است بجا آورند.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برای پیشگیری و مقابله با کرونا گفت: قطع زنجیره انتقال این بیماری، دغدغه همه مسوولان جمهوری اسلامی و نیازمند رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی است.

امان قلیچ شادمهر روز پنجشنبه در حاشیه نشست ستاد مقابله با کرونای گنبدکاووس اظهار داشت: جامعه پزشکی و پرستاری کشور از زمان شیوع کرونا تاکنون سختی‌های زیادی را تحمل کردند که می‌طلبد گروه‌های مختلف مردم به پاس قدردانی از زحمات پزشکان و پرستاران و کاهش آلام، فشار و سختی کار آنان پروتکل‌های بهداشتی را به صورت کامل رعایت کنند.

شادمهر بر ضرورت چشم پوشی خانواده‌ها از برگزاری مراسمات عزا و عروسی تاکید کرد و گفت: نباید به خاطر برگزاری برخی مراسم‌های عروسی و دورهمی‌ها که می‌توان آنرا تا زمان بهتر شدن شرایط کرونا به تعویق انداخت، سلامت خودمان، خانواده و دیگران را به خطر بیندازیم.

وی همچنین بامهم دانستن مساوات موردنظر رهبر معظم انقلاب و رسیدگی به خانواده‌های آسیب پذیر جامعه اظهار داشت: نهادهای انقلابی و نیکوکاران در موج اول کرونا در کمک به همنوعان نیازمند پیشقدم بودند و این فرهنگ حسنه اسلامی باید در پیک دوم کرونا مورد توجه قرار بگیرد که عید قربان فرصت مناسب دستگیری از نیازمندان است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به برخی کمبود نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی و بیمارستانی در مراکز درمانی گنبدکاووس، از رایزنی‌های با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای رفع این کمبودها خبر داد.

شادمهر با تبریک در پیش بودن عید قربان، برلزوم رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم گلستان بویژه گنبدکاووس در این ایام تاکید کرد و افزود: کرونا جدی است و نباید به خاطر شادی این ایام، سلامت خود و دیگران را به خطر بیندازیم.

انتهای پیام/

نویسنده :

نظرات
آرشیو