گروه : مطالب ویژه /

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاوس در جلسه شورای آموزش و پرورش گنبد کاووس گفت:باتوجه به روند رو به افزایش این بیماری در شهرستان، دغدغه متولیان تعلیم و تربیت باید سلامت دانش آموزان و پیشگیری از اپیدمی شدن احتمالی آن باشد.
به گزارش قابوس نامه مهندس عبدالقدیر کریمی در جلسه شورای آموزش و پرورش برضرورت حساس بودن آموزش و پرورش و مدیران آن نسبت به سلامت دانش آموزان و رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی در مدارس تاکید کرد و گفت: با توجه به شرایط فعلی کرونا در کشور و نیز روند رو به افزایش این بیماری در شهرستان، دغدغه متولیان تعلیم و تربیت باید سلامت دانش آموزان و پیشگیری از اپیدمی شدن احتمالی آن باشد.
وی همچنین با قدردانی از مشارکت و همراهی خوب مردم گنبدکاووس در مرحله اول و دوم کرونا در این شهرستان، برلزوم استمرار این همراهیها تا ریشهکن شدن بیماری در منطقه، استان و کشور تاکید کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس در ادامه افزود : از شروع فصل بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریور تا پایان مهرماه جاری ۱۴ کودک پنج تا ۱۸ سال این شهرستان با علایم مشکوک به کرونا در مراکز درمانی این شهرستان مرزی بستری شدند که نتایج آزمایش ۲ مورد آنها مثبت بود.
فرهاد بدیعی افزود: آمار افراد بستری شده با علائم مشکوک به کووید ۱۹، در گروه سنی اعلام شده این شهرستان و در بازه زمانی اسفند پارسال تا قبل از بازگشایی مدارس درسال جاری نیز ۷۶ مورد بود.
وی با تاکید برضرورت رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط دانش آموزان و نیز نظارت مستمر کادر اداری و آموزشی مدارس بر آن، اضافه کرد: روند شمار مبتلایان و بستری بیماران کرونایی در گنبدکاووس رو به افزایش است که علت اصلی آن نیز کم توجهی به استفاده از ماسک و برگزاری پر تعداد مراسم عروسی در این شهرستان است.
دکتر بدیعی با ابراز نگرانی از حضور کودکان و نوجوانان در مراسم عروسی تصریح کرد: این گروه سنی بهترین ناقلان بیماری کرونا به بزرگترها هستند که باید خانوادهها مراقب آنها باشند چرا که با فرا رسیدن فصل سرما، احتمال اپیدمی شدن این بیماری وجود دارد.
انتهای پیام/
نظرات