گروه : مطالب ویژه / مطالب ویژه /

روحیه جهادی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به الگویی برای مقابله با کرونا تبدیل شده است و بسیجیان و مسوولان با طرحی مزین به نام سردار دلها ، به بیماریابی، آموزش، تست سریع، قرنطینه و حمایت از مبتلایان به ویروس کرونا پرداخته اند .
به گزارش قابوس نامه ، بسیجیان ، مسئولان و مردم شرستان گنبد کاووس این بار دفاع از حریم سلامت را تنها به دستاندرکاران بخش بهداشت و درمان نسپردهاند و بسیاری از نهادها، ادارات و حتی گروههای مردمی، عزم خود را برای مقابله جدیتر با این ویروس منهوس در جایجای این شهرستان جزم کردهاند و بسیجیان و ، عوامل سپاه، ، هلالاحمر و اورژانس، سازمانهای مردم نهاد، سفیران سلامت، اصحاب رسانه، فرماندار، شهرداران، بخشداران آن در یک کلام همه و همه در یک پایگاه جهادی و در یک صف مشترک برای مدافع از سلامت شهروندان وارد کارزار مبارزه با این ویروس منهوس میشوند.
در این طرح تیمهای مراقبتی، حمایتی، نظارتی از طریق کمکها و حمایتهای مردمی، به صورت فعال در صحنه حضور مییابند تا منسجم و یکپارچه، سدی در مقابل این بیماری منحوس ایجاد کنند و با اولویت دادن به اقشار آسیبپذیر، خانوادههای کمدرآمد، سالمندان و بیماران زمینهای، بتوانند بیش از گذشته در مسیر مقابله گام بردارند.
دبیر اجرایی طرح شهید سلیمانی گنبد کاووس ضمن تشریح جزئیات اجرای این طرح در این شهرستان گفت : تمرکز ما در طرح شهید سلیمانی بر بحث پیشگیری از کروناست و این طرح شامل سه فاز اصلی مراقبت، حمایت و نظارت از مردم به صورت شبانه روزی است.
سرهنگ رمضانعلی قاسم پور درباره اجرای طرح "شهید قاسم سلیمانی" در گنبد کاووس اظهار کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری، دستورات فرماندهیکل سپاه و پیرو تفاهمنامه سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت، مقرر شد بهمنظور قطع زنجیره انتقال ویروس منحوس کرونا در کشور، طرح مشترکی بهنام شهید بزرگوار، حاج قاسم سلیمانی را اجرا کنیم.
وی درباره تأمین نیروی انسانی مورد نیاز، تشریح کرد: در فاز مراقبت، نیروی انسانی شامل مراقبین سلامت، پرستاران و پزشکان است . مراقبین سلامت به درب منازل مراجعه و پکیج بهداشتی و بروشور اطلاعرسانی پیشگیری از کرونا به خانوارها ارائه میکنند؛ اگر در خانوادهای فردی مبتلا به کرونا بود یا مشکلی وجود داشت اسامی این خانوادهها را یادداشت میکنند و برای اعزام پزشک یا پرستار اقدام میشود.
وی ادامه داد: 80 درصد این طرح بهصورت تلفنی یا دوراپزشکی است و 20 درصد، مراجعه تخصصی ، و پزشکان و پرستاران در پایگاههای سلامت حضور دارند اما بعد از نیازسنجی که توسط مراقبین سلامت انجام میشود، این پزشکان و پرستاران به محلهای مورد نیاز اعزام میشوند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گنبد با بیان اینکه فاز بعدی، مرحله حمایتی است گفت: در این سطح بهمنظور جلوگیری از تردد بیماران کرونایی، برای تأمین معیشت، ارسال بستههای حمایتی و پکیجهای بهداشتی صورت میگیرد؛ همچنین پایگاههای نواحی مقاومت بسیج بهصورت محلهمحور تقبل کردهاند که اگر خانوادهای نیاز به خرید دارد و افراد خانواده، سن بالایی دارند و نباید برای خرید از خانه خارج شوند، پایگاههای بسیج این خرید را برای آنها انجام دهند.
دبیر اجرایی این طرح افزود: فاز سوم، مرحله نظارت است؛ در این مرحله تیمهای بسیجی در نواحی مقاومت بسیج رصد میکنند که آیا اقداماتی که باید در حوزه پیشگیری از بیماری کرونا انجام شود، بهخوبی صورت میپذیرد یا خیر؛ در همین راستا چکلیستهایی آماده شده و از خانوادهها سؤال پرسیده میشود که آیا اطلاعرسانی، مراقبت و حمایت انجام شده است یا خیر؛ پس از نظارت، میزان موفقیت عملیات سنجیده میشود و بر اساس آن، برای بازبینی عملیات دستورات لازم داده میشود.
سرهنگ قاسم پور با اظهار اینکه آنچه الآن اهمیت دارد خرسندی مردم است، خاطرنشان کرد: بسیج با همکاری و هماهنگی بینبخشی سایر سازمانها و همدلی و همگرایی رؤسای مراکز بهداشتی و دانشگاههای علوم پزشکی و تمامی ارکان نظام سلامت این طرح را اجرا میکند.
دبیر اجرایی طرح شهید سلیمانی در گنبد کاووس با اعلام اینکه "تمرکز ما در طرح شهید سلیمانی بر بحث پیشگیری از کرونا با کار جهادی است ، تأکید کرد: بیشترین اطلاعرسانی در زمینه پیشگیری از کرونا صورت میگیرد و عنوان طرح نیز ردیابی و رهگیری بیمارانی است که به کرونا مبتلا شدهاند.
انتهای پیام /
نظرات