شناسه: 9149

03 اردیبهشت 1404 05:33

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

۵۰ درصد کاندیدای شوراهای شهر گنبدکاووس اهل‌تسنن هستند

فرماندار شهرستان گنبدکاووس گفت: تعداد ۱۶۰ نفر در شهر گنبدکاووس به عنوان کاندیدای شورای اسلامی شهر ثبت‌نام کردند که ۵۰ درصد آنها از شهروندان تسنن هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قابوس نامه به نقل از فارس ،عبدالقدیر کریمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: تعهدی که همه ما برای انتخابات داریم این است که تلاش کنیم تا انتخابات سالم، قانونمند و بدون حاشیه برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه اعضای هیئت اجرایی شهرستان ترکیبی از همه سلایق و قومیت‌ها است، تصریح کرد: خوشبختانه هیئت اجرایی از ترکیب خوب قومیت‌ها سلایق و معتمدین و افراد مورد وثوق مردم شهرستان تشکیل شده که این امر سبب از بین رفتن بسیاری از حواشی های برگزاری انتخابات خواهد شد.

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس خاطر نشان کرد: این ترکیب خوب می تواند در روند انتخابات سالم و قانونمند تاثیر بسزایی داشته و ما از تجربه و شناخت این افراد بهره خواهیم برد.

وی ادامه داد: تا ساعت ۱۲ بامداد دیشب ۱۸۰ نفر در دو شهر گنبدکاووس و اینچه‌برون به عنوان کاندیدای شورای اسلامی شهر ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۴۹ نفر آقا و ۳۱ نفر خانم هستند.

کریمی با اشاره به ثبت‌نام ۵۰ درصدی کاندیدای اهل تسنن در شهر گنبدکاووس گفت: از تعداد ۱۸۰ نفر ثبت‌نام شده در دو شهر گنبدکاووس و اینچه‌برون ۱۶۰ نفر مربوط به شهرستان گنبدکاووس بوده که ۵۰ درصد آنها از مردم خوب اهل تسنن هستند.

وی بیان کرد: در شهر اینچه‌برون ۲۰ نفر ثبت‌نام کردند که همگی آقا و اهل تسنن بوده و کاندیدای خانم در این حوزه نداشتیم.

فرماندار شهرستان گنبدکاووس ابراز کرد: از ۱۶۰ نفر ثبت‌نام شده در حوزه شهر گنبدکاووس ۱۲۹ نفر آقا و ۳۱ نفر خانم بوده که ۸۳ نفر آنها اهل تسنن با ترکیب ۷۰ نفر آقا و ۱۳ نفر خانم است و ۷۷ نفر اهل تشیع که ۵۹ نفر آنها آقا و ۱۸ نفر خانم هستند.

وی افزود: با وجود تاکید بر ثبت‌نام غیرحضوری داوطلبان شورای اسلامی شهر ۱۳۸ نفر در فرمانداری حضور یافته و ثبت‌نام کرده و ۴۲ نفر به صورت غیرحضوری ثبت‌نام کردند.

کریمی درباره مدارک داوطلبان شرکت در انتخابات شورای اسلامی شهر گفت: پنج نفر دکترا، ۶۴ نفر کارشناسی ارشد و ۱۱۱ نفر مدرک کارشناسی معادل دارند.

انتهای پیام/

نویسنده :

نظرات
آرشیو