شماره : 8765
تاریخ : 1399-04-26 15:51
تاجزاده اکانت‌های کمپ آلبانی-سعودی را متعلق به مردم ایران خواند+ سند <p>در پی حکم مقام قضایی مبنی بر اعدام سه سارق و متجاوز به حقوق مردم، در فضای مجازی عده ای شروع به انتشار هشتگ اعدام_نکنید کردند که مصطفی تاجزاده، فعال اصلاح طلب با مواضع رادیکالی خود این اکانت‌ها را به مردم شریف ایران نسبت داده و معتقد است که مردم ایران مخالف اعدام این سه نفر هستند.</p>

 

به گزارش قابوس نامه به نقل از دانا؛ پس از اعلام حکم اعدام سه تن از سارقین مسلح توسط دستگاه قضا، اکانت‌های فیک و کم فالوور که یک شبه و از سوی کمپ‌های منافین آلبانی-سعودی ایجاد شدند، در شبکه‌های اجتماعی به حکم صادر شده قوه قضائیه علیه مجرمان، اعتراض و به حمایت از آن ها پرداختند.

این در حالی است که مصطفی تاجزاده، فعال اصلاح طلب با مواضع رادیکالی خود این اکانت‌ها را به مردم شریف ایران نسبت داده و معتقد است که مردم ایران مخالف اعدام این سه نفر هستند. در واقع تاجزاده با آدرس غلط دادن درصدد تهییج افکار عمومی و ترغیب و تشویق مردم برای پیوستن به کمپین منافقین است.

qaboosnameh069

 تصاویر زیر نشان می دهد که این اکانت ها چگونه یک شبه ایجاد شده اند.

qaboosnameh070

qaboosnameh071

qaboosnameh072

qaboosnameh073

qaboosnameh074

qaboosnameh075

 

انتهای پیام/